Quantcast

Perspėja: penktadienį vakare nebus galima atsisiųsti galimybių paso

Registrų centras perspėja, kad penktadienio vakarą dėl E. sveikatos sistemos atnaujinimo darbų ji neveiks ir nebus galima atsisiųsti ar atsinaujinti galimybių paso bei Europos Sąjungos skaitmeninio COVID-19 pažymėjimo.

Pasak Registrų centro pranešimo, E. sveikatos sistema neveiks nuo penktadienio 20 iki šeštadienio 8 valandos.

Atnaujinimo darbų metu taip pat nebus galimybės sveikatos priežiūros įstaigoms pateikti ar gauti duomenis iš E. sveikatos sistemos, pacientams ir sveikatos bei farmacijos specialistams prisijungti prie savo E. sveikatos sistemos paskyrų.

Be to, iš portalų gpasas.lt, esveikata.lt ar kitų išdavimo vietų laikinai nebus galimybės atsisiųsti galimybių paso ar ES skaitmeninio COVID-19 pažymėjimo.

Keliones ar kontaktines veiklas planuojančių gyventojų prašoma besibaigiančius galioti galimybių pasus atsinaujinti iki penktadienio vakaro.

Registrų centras nurodo apie atnaujinimo darbus ir laikiną sistemos neveikimą iš anksto informavęs sveikatos priežiūros įstaigų atstovus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Štai jums

Štai jums  portretas
ir garsusis patikimasis elektroninis gyventojų aptarnavimas. Taip bus ir su pinigais kai panaikins grynuosius - kada leis naudotis tada ir gausit

Anonimas

Anonimas portretas
Poliklinimoje VŠĮ pasidariau mokamą antikūnių kraujo tyrimą ,kuris nebuvo patalpintas mano ligos e.sveikata istorijoje i elektroninį paštą atsiuntė. Pi disi dienai nežinau ka rriskia tas tyrimas,nes jame parašyta ir teigiamo ir kažkas negiamo.Buvau du visais kraujo tyrimais konsultuotis Antejoje ,laukiau eilėje konsultacijos uz 30,-€ .O pasirodo, konsultacijai buvo paskirtas vaikų gydytoją, nes is kabineto išėjo mama su vaiku ir pati gydutoja pasakė ,kad ji vaikų ligų gydytoja.Tai Štai ,sumokėjau daug pinigų o konsultacijos tikslios negavau.Tai Štai kas vyksta Lietuvoje, VŠĮ sustabdė darbą o privačioms padave pacientų.O rezultatai neaiškus ,mokek ir mokek ,ir dar už savo pinigus nuejus tyrimus daryti nežinai ar tiesą rezultatų pasakys .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių