Quantcast

Paviešinti muitininkais prisistatantys „troliai“: jie juodina Lietuvą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lietuvos muitinė paviešino asmenų, prisistatančių Muitinės kriminalinės tarnybos ir Lietuvos muitinės darbuotojais socialinio tinklalapio „Facebook“ asmenines paskyras. Pasak muitininkų, šie asmenys neretai skleidžia melagingą informaciją.

„Pastebėjome, kad pastaruoju metu socialiniuose tinkluose pagausėjo asmenų, prisistatančių Muitinės kriminalinės tarnybos ir Lietuvos muitinės darbuotojais. Tai „troliai“. Neretai jie veliasi į diskusijas, savo pasisakymais juodindami Lietuvą ir mėgindami kompromituoti Lietuvos institucijas. Pateikiame keletą pavyzdžių“, – rašo muitinės atstovai ir savo žodžius iliustruoja gausybe nuotraukų, kuriose matomos pavienių žmonių socialinio tinklalapio paskyros.

Panašu, kad į šią situaciją muitininkai pažiūrėjo šiek tiek su humoru: „Šie socialinių tinklų „herojai“ ieškojo viešumo – mielai jiems padėsime.“

Muitininkai ragina visus, kurie susiduria su tokių asmenų provokaciniais pasisakymais (ypač, jei juos skleidžiantys asmenys prisistato dirbantys Lietuvos teisėsaugos pareigūnais) įsitikinti, ar toks asmuo išties egzistuoja ir tikrai dirba savo nurodytoje institucijoje, kitu atveju, rekomenduoja nesivelti į diskusijas, o apie skleidžiamą melagingą informaciją pranešti socialinių tinklų administracijai, kad tokios paskyros būtų blokuotos ir uždarytos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių