Quantcast

Patikros postuose neišvengta konfliktų: vaizdo įraše – įžūlus vairuotojo elgesys

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo neeiline situacija, kuomet, karantino metu, patikros poste dirbantiems pareigūnams teko sutikti itin įžūlų vairuotoją.

Vyras, kelyje Pakruojis–Radviliškis įkurtame kontrolės punkte, ne tik atsisakė pateikti dokumentus ir pasitikrinti blaivumą, bet ir nufilmavo savo iškalbingą pokalbį su pareigūnais – šią medžiagą įstatymų sergėtojai nusprendė ir paviešinti.

„Kelyje Pakruojis–Radviliškis, kontrolės punkte sustabdyto automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas atsisakė prisistatyti, bandė dėstyti teisės teorijos ir jūrinės teisės principus. Kantriai jo paskaitą išklausę patruliai turėjo keletą paprastesnių ir praktiškų klausimų, į kuriuos „ekspertas“ nesugebėjo atsakyti.

Maža to, kad nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų pateikti dokumentus bei pasitikrinti blaivumą, „žmogus Marius“ aktyviais veiksmais priešinosi pareigūnams, išlipęs dar spyrė pareigūnui į koją.

Istorija baigėsi pradėtu ikiteisminiu tyrimu bei nakvyne Šiaulių areštinėje, o nufilmuotą ir į „Facebook“ patalpintą paskaitą susigėdęs vairuotojas ištrynė“, – rašoma feisbuke.

„Žmogaus Mariaus“ filmuotas vaizdo įrašas:

Portalas primena, kad Vyriausybė trečiadienį nutarimu nustatė, kad nuo 2020 m. balandžio 10 d. 20.00 val. iki 2020 m. balandžio 13 d. 20.00 val. Lietuvos teritorijoje bus ribojamas asmenų atvykimas į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybės miestus ar miestelius, išskyrus atvejus, kai vykstama dėl artimųjų giminaičių mirties ar atlikti darbo, kai darbo vieta yra kitoje savivaldybėje, ar dėl būtinosios medicinos pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arunas

Arunas portretas
Pareigunai stabdziai tokiam daunui malku geru

Ro

Ro portretas
Šitas individas po trečio sakinio jėga turėjo būti nušalintas nuo vairavimo ir patikrintas ko buvo apsirijęs. Akivaizdu, kad vairuoti toks asilas iš vis negali. Nepagirsiu pareigūno už kantrybę, nes jis neatliko savo pareigos.

Jo

Jo portretas
Debilu pilna
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

Daugiau straipsnių