Quantcast

Pastarąją parą į Lietuvą neįleista 40 asmenų

Per praėjusią parą Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai įvažiuoti į Lietuvą neleido 40-čiai asmenų. Išvykti iš šalies neleista 2.

Gegužės 1-osios 8 val. duomenimis, nuo karantino paskelbimo pradžios, kovo 16-osios vidurnakčio, į Lietuvą nebuvo įleisti iš viso 1323 žmonės. Neleista išvykti 461 asmeniui.

Asmenų ir jų asmeninės paskirties lengvųjų automobilių atvykimas į Lietuvos teritoriją leidžiamas tik per šiuos punktus: Kalvarijos-Budzisko, Saločių-Grenstalės.

Išimtiniais atvejais, gavę Valstybės sienos apsaugos tarnybos vado ar jo įgalioto asmens leidimą, asmenys ir (ar) jų lengvieji asmeninės paskirties automobiliai į Lietuvos Respubliką gali atvykti ir per žemiau išvardintus tarptautinius valstybės sienos perėjimo punktus.

Ekipažų ir įgulų nariai, kurie dirba tarptautinius komercinius vežimus vykdančiose įmonėse ar vykdo tarptautinius komercinius vežimus visų rūšių transporto priemonėmis, gali vykti per šiuos tarptautinius automobilių kelių sienos kontrolės punktus: pasienyje su Lenkija – Kalvarijos-Budzisko, Lazdijų-Aradaninkų (jei krovininio automobilio masė nėra didesnė nei 7,5 t), pasienyje su Latvija – Būtingės-Rucavos, Saločių-Grenstalės, Smėlynės-Medumi, pasienyje su Baltarusija – Medininkų-Kamenyj Log, Šalčininkų-Benekainių, Raigardo-Privalkos, pasienyje su Rusija – Kybartų-Černiševskojės, Panemunės-Sovetsko.

Visais kitais Lietuvą su kaimyninėmis valstybėmis jungiančiais keliais judėjimas yra draudžiamas.

Diplomatinis transportas leidžiamas per visus automobilių kelių punktus.


Šiame straipsnyje: neįleisti asmenysVSATįvažiavimas į šalįCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių