Quantcast

Paslauga - dokumentų naikinimas

Bendrovėse

Paslauga - dokumentų naikinimas

Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė UAB Antrinių žaliavų centras, tobulindamas atliekų tvarkymo technologijas, įdiegė naujovę - dokumentų naikinimą. Toks tvarkymo būdas teikia saugią ir paprastą galimybę sutvarkyti senus arba menkaverčius spaudos gaminius. Kiekvieną dieną miesto įmonėse susikaupia dideli, nebetinkami naudoti spaudinių kiekiai. UAB Antrinių žaliavų centras siūlo patikimą ir saugų įvairių dokumentų ir spalvotų spaudinių sunaikinimą. Nesvarbu, koks bendras atliekų kiekis, įmonė sunaikina nereikalingus spaudinius savo saugomoje teritorijoje. “Patikėdami mūsų įmonei sunaikinti menkaverčius produktus, klientai saugo gerą savo įmonės vardą”, - teigė UAB direktorius Vidas Panka.

BĮ UAB Antrinių žaliavų centras užtikrina, kad kliento pateikta medžiaga (dokumentai ir gaminiai) bus visiškai ir patikimai sunaikinti specialiai parengtų darbuotojų, laikantis atitinkamų technologinių reikalavimų. Rūpestingai parinktas ir apmokytas personalas įsipareigoja informacijos neskelbti, o klientai nuoširdžiai kviečiami apsilankyti ir stebėti dokumentų sunaikinimą suderintu laiku.

“Taupydami kliento laiką, nuomojame saugius dokumentų konteinerius: nereikės dokumentų išimti iš įmaučių ir išsegti iš segtuvų; kliento pageidavimu konteinerius atvešime į sutartą vietą, o pripildytus išvešime. Naikinama medžiaga transportuojama uždaruose sunkvežimiuose į sunaikinimo centrą įmonės teritorijoje. Jums pageidaujant, atvyksime su įranga pas Jus ir naikinimą atliksime Jūsų teritorijoje. Mes rūpinamės tinkamu vertingų medžiagų rūšiavimu - didžioji dalis yra naudojama antriniam perdirbimui”, - teigė V.Panka.

Labai svarbios verslo informacijos naikinimas gali būti patikėtas tik patyrusiam ir patikimam paslaugos tiekėjui. Taigi tiek operatyvinėje, tiek administracinėje srityje klientas turi tik vieną partnerį, galintį konsultuoti duomenų bei dokumentų naikinimo klausimais.

Jei norite sužinoti apie šią paslaugą arba aptarti paslaugos teikimo detales, prašome kreiptis: tel. 46 310 173, faks. 46 383 531, .

BĮ UAB Antrinių žaliavų centras teikia atliekų tvarkymo paslaugas įvairioms įmonėms, organizacijoms, daugiabučių gyventojams, privačių valdų savininkams. Atliekų surinkimui naudojami specialios paskirties sunkvežimiai, pritaikyti 0,12 kub. m talpos konteinerių priežiūrai. Komunalinių atliekų surinkimui naudojami 0,12-3,3 kub. m talpos konteineriai. Antrinių žaliavų, statybinių bei specifinių pramoninių atliekų išvežimui - net 40 kub. m talpos konteineriai ir presuojamieji konteineriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių