Quantcast

Partizanas J. Jakavonis-Tigras užsikrėtė koronavirusu

  • Teksto dydis:

Partizano Juozo Jakavonio-Tigro dukra Angelė Jakavonytė socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad jos tėtis užsikrėtė koronavirusu.

„Tvarkydama tėčio daiktus, atradau nuotrauką, kuri daryta 1954 metais. Dirbant Magadane šachtoje jam buvo stipriai sutrenkta galva. Net ir jausdamas didelį skausmą, nuotraukoje tėtis šypsosi. Magadano lageriuose buvo paplitę ir raupsai, tačiau jam pasisekė, kad neužsikrėtė ta baisia liga. Tačiau plaučiuose iki šių dienų išliko rūdų kasyklų žymės. Deja, COVID-19 virusas neaplenkė ir Juozo Jakavonio. Daugelis mane atkalbinėjo, kam iš viso jį reikia skiepyti, juk tėčiui 96 metai. Bet jis pats būtinai norėjo pasiskiepyti. Gaila, kad nespėjo pasiskiepyti trečią kartą“, – rašė partizano dukra.

 

 

„Vilties ir tikėjimo jis nepraranda ir dabar. Labai ačiū Santariškių klinikų Infekcinių ligų centro gydytojams ir visam personalui, kurie daro viską, kad tėtis pasveiktų. Mums, o ypač tėveliui, šiandien ypač liūdna, nes prieš du metus  Anapilin išėjo mūsų Mamytė“, – įrašą socialiniame tinkle baigė Angelė Jakavonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nustips antivaxsines siuksles

Nustips antivaxsines siuksles portretas
Baigsis ir pandemija.

Stal

Stal portretas
Jei ne tokie žmonės tai Lietuvos tokia kokia jinai yra nes nebeliktu ant žemėlapio, pabijokite Dievo kurie nesąmones šnekate.

nušovė Jakavonis

nušovė Jakavonis portretas
p e l ė d a a a
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių