Quantcast

Parlamento vienišių gretos retėja

Seimo viengungių sąrašas trumpėja - vakar aukso žiedus su savo mylimąja sumainė parlamentaras Andrius Burba, tikėtina, kad vestuves po kurio laiko atšoks ir neseniai susižadėjęs Mantas Varaška.

Šiuo metu vienišių etiketes dar galima klijuoti Seimo Jungtinės frakcijos nariams Vincui Babiliui, Arūnei Stirbytei, tik reklamines vestuves surengusiam Antanui Nedzinskui, frakcijai "Tvarka ir teisingumas" priklausantiems Remigijui Žemaitaičiui ir Michalui Mackevičiui, "krikščionims" Jonui Stanevičiui ir Zitai Užlytei bei Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos atstovei Agnei Bilotaitei, rašo "Lietuvos žinios".

Užtat viengungio statuso vakar oficialiai neteko Jungtinės frakcijos narys 33-ejų A.Burba. Su Aplinkos ministerijos Parodų organizavimo skyriaus vyriausiąja specialiste Sandra Žukauskaite jis bendro gyvenimo saitus sutvirtino Kretingos pranciškonų vienuolyne, o iškilmingas vestuves nusprendė iškelti gimtojoje Klaipėdoje.

A.Burbą vestuvių proga sveikinantys Seimo viengungiai tikino dėl tokio savo statuso nesmagiai nesijaučiantys, tačiau tvirtino vilčių sukurti šeimą nelaidojantys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar tik

ar tik  portretas
ar tik tokius straipsnius beturite rašyti. Parašykite apie jų atliktus darbus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių