Quantcast

Pardavėjai: liūdina, kad gėlės tėčiams dažniau keliauja į kapines

  • Teksto dydis:

Pirmasis birželio sekmadienis – tėvo diena. Tačiau turguje gėlių daugiau negu pirkėjų. Pardavėjai sako pastebėję, kad gėlės vyrams – ne pati populiariausia dovana. Liūdina ir tai, kad, anot gėlių pardavėjų, dažniau tėčiams gėlės keliauja į kapines, praneša LNK.

„Palyginti su praeitais metais, gėlių pardavimai maži. Per mamos dieną parduodame žymiai daugiau, nes mamų žymiai daugiau gyvų. Tėčiams perka daugiau į kapus sodinamas gėlytes. Vyrai pas mus anksčiau miršta“, – liūdna statistika dalijasi gėlių pardavėja.

Kita didžioji dalis sutiktų žmonių gėlių pirko ne tėveliams, o gimtadienio proga. Kiti sutiko, kad gauti gėlių visada smagu.

„Gal ir ne tiek vertina, bet tikriausiai smagu visą laiką gauti gėlių bet kokiam žmogui“, – sako sutikta moteris.

„Per tokias progas tikrai būtų gera gauti gėlių“, – jai antrina vyras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kitas sutiktas vyras dalijosi, kad gėlių perka koncertuojančiai dukrai: „Duktė koncertuos bažnyčioje. Važiuojame į jos koncertą. Tėveliams – koncertas, dukrai – gėlės.“

Viena moteris tikina, kad jos vyrui neįprastos gėlės: „Mano vyras nepratęs nei dovanoti, nei gauti gėlių.“

Gėlių parduotuvėje sutiktas vyras į gėles tėveliams žiūrėjo teigiamai ir akcentavo, kad svarbiausia – dėmesys ir gera intencija.

„Manau nudžiugs. Gal ne dėl gėlės, bet pačios intencijos ir dėmesio“, – sako sutiktas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
čia LNK svetainė? KD prarado savigarbą, kiek moka už reklamą?

cinikas

cinikas portretas
dauguma moterų yra raganos. Ir svarbiausia šie duomenis į kapines pakliūna, o į smurto artimoje aplinkoje statistiką - ne. :)

yja

yja portretas
o ko jums taip svarbu kam neša, svarbu - perka. Aš pvz tik žvakeles uždegiau, gėlės daugiametės susodintos. O mirties dieną pirksiu kašiukę ar vainikėlį. Žiūrint kas bus gražiau tuo metu turguje
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių