Quantcast

Paramą D.Kreivio šeimos verslui skyrė dar du ministrai

Dainiaus Kreivio šeimos verslui paramą skyrė dar du ministrai: buvęs socialinės apsaugos ir darbo ministras Rimantas Dagys ir dabartinis ūkio ministras Donatas Jankauskas, pranešė LNK „Žinios“.

Buvęs ūkio ministras Dainius Kreivys iš posto turėjo trauktis, kai Europos paramą skyrė šeimos verslui. Dabar paaiškėjo, kad D.Kreivio motinos valdomoms įmonėms Europos Sąjungos pinigus dalino ne tik jo vadovauta ūkio ministerija. Dar D.Kreiviui ministraujant jo motinos valdomoms įmonėms „Specializuota komplektavimo valdyba“ ir „Makveža“ 1,3 mln Lt skyrė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Iš pradžių tarp paramos gavėjų buvo minima tik viena su D.Kreivio šeima susijusi įmonė – „Specializuota komplektavimo valdyba“. D.Kreivį ūkio ministro poste pakeitus Donatui Jankauskui tarp paramos gavėjų atsirado ir „Makveža“, esą dėl to, kad kita konkurse dalyvavusi įmonė bankrutavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

echo

echo portretas
Šaunuoliai ministrai ir toliau tratina Lietuvos valstybės biudžetą. Konservatoriai ir liberalai moka įsisavinti valstybės lėšas.

Jankauskui Donatui

Jankauskui Donatui portretas
Jankauskai Donatai, ar jums ne gėda, kai lengva ranka nepasirašote projekto neįgaliųjų organizacijai, pateikusiai paraišką, argumentuodamas, kad nepakanka lėšų, o puikiai pasirašote kreivą parašą kreivio motinai? Kaip jaučiatės? Daug jums nubyrėjo? Ir kiek žmonių pririšot soc. išmokomis sau prie kojos, neginat jų teiės dirbti užsidirbti ir oriai gyventi - jums reikalingi valdomi vergai, kad balsuotų už jus??? Ir galutinis taškas - kaip drįsote pasikelti atlyginimą, kai žmonės badauja. Š... o ne ministras esat.

Fui

Fui portretas
Kaip slykstu.Dar jis ruosiasi kreiptis i Europos Zmogaus Teisiu Teisma
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių