Quantcast

Panevėžiečiai stebisi: gatvėje pažymėta perėja veda į niekur

Panevėžio mieste vyksta daug darbų įvairiose gatvėse. Vienose jų – Dariaus ir Girėno g. ir J. Janonio g., Kniaudiškių g., Pilėnų g. – įgyvendinamas apšvietimo modernizavimo projektas, kitose žymimos perėjos. Naujai perėja pažymėta Parko gatvėje, bet toks žymėjimas nustebino panevėžiečius. Socialiniai tinklai ūžia nuo komentarų apie galimai nemokšas darbininkus, kurie perėją sugebėjo pažymėti keistai, ne toje vietoje, kur turi būti.

O pasinaudoti perėja, tai yra pereiti gatvę, iš vienos pusės trukdo apsauginė tvorelė, o iš kitos – veja.

Panevėžio miesto savivaldybės Miesto infrastuktūros skyriaus vedėjas Dalius Vadluga buvo nuvykęs į Parko gatvę ir įvertinio naujos perėjos pažymėjimą.

„Viskas su perėja Parko gatvėje – gerai. Ji patraukta į priekį, kadangi, pagal reikalavimus, toje vietoje bus įrenginėjama saugos aikštelė, kad automobiliai galėtų išsukti iš išvažiavimo. Dabar atrodo nelogiškai, bet visi praėjimai bus perdaryti – sutvarkytos prieigos, kad būtų galima tinkamai pereiti gatvę perėja. Kadangi darbus atliekančios bendrovės „Maniga“ darbininkai naudojasi gerais orais ir pirmiausia pažymėjo perėją, o kiti darbai bus atlikti vėliau“, – aiškino D. Vadluga.

R. Ančerevičiaus/jp.lt nuotr.

Pasiteiravus, kokie darbai miesto gatvėse planuojami atlikti artimiausiu metu, Miesto infrastruktūros skyriaus vedėja pasiaiškino.

„Nuo spalio 21 d. iki lapkričio 30 d. įgyvendinant Panevėžio miesto gatvių apšvietimo modernizavimo projektą, J. Basanavičiaus g. atkarpoje nuo Beržų g. iki Ramygalos g. bus vykdomi apšvietimo įrengimo darbai. Tuomet neveik apšvietimas ir galimi eismo ribojimai. Be to, nutarta, kad kitais metais suplanuota pradėti darbus atnaujinant tiltą per Nevėžį Nemuno g., taip pat Parko g. atkarpą nuo Tulpių g. iki Nemuno g., Žvaigždžių g. atkarpą nuo Kniaudiškių g. iki J. Zikaro g. bei rekonstruoti reguliuojamąją Klaipėdos, Projektuotojų, Dariaus ir Girėno g. sankryžą į žiedinę sankryžą“, – teigė D. Vadluga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tegul eina š...

tegul eina š... portretas
Tai kodėl netaiko sau - pirma išeina iš darbo už nekvalifikuotus veiksmus (visi ženklinimai, kelių ženklai turi atitikti esamą, o ne būsimą ar prognozuojamą situaciją), o po to bando sugrįžti

...

... portretas
Kartais tiesiog baisu, kokie besmegeniai yra sulindę į valdiškus postus.

Buldozeris

Buldozeris portretas
Zoles padaugino laisvieciai... :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių