Quantcast

Pamatę naują pareigūnų BMW nustėro: filmuos „Cobra 11“?

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvos policija socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pasidalijo „BMW 530D xDrive“ automobilio nuotrauka.

Skeliama, kad naujasis nežymėtas automobilis jau pradėjo dirbti keliuose. Tačiau detalesnės informacijos pareigūnai nepateikia. Apie naująją transporto priemonę žada išsamiai papasakoti vasario 24-ąją.

Vos nuotraukai pasirodžius feisbuke, ji kaipmat sulaukė šimtų internautų dėmesio. Užvirė kontraversiška diskusija – vieni sakė, kad pareigūnai sunkiai dirba, todėl nusipelno gerų darbo sąlygų. Kiti netruko pastebėti, kad ugniagesių specialiosios priemonės – gerokai kuklesnės.

„Tik pamačius BMW markės automobilį, pirma mintis, šovusi į galvą, – nejaugi filmuos „COBRA 11“? Ar tikrai tai yra tai, kuo turetumėte didžiuotis? Sakoma, kad darbai kalba patys už save, bet pastaruoju metu tenka vis nusivilti“, – rašė Živilė. „Pirmą kartą pasišlykštėjau tokiomis pagyromis. Čia lyg puota maro metu. Eiliniai pareigūnai centus skaičiuoja, o čia... Trikojai pigiau kainuotų“, – rėžė Neringa.

Pagaliau Lietuva pradėjo judėti į priekį.

„Paskaitai komentarus – vis nepatenkinti žmonės esat. Kada bus gerai? Kai numirsit? Abejoju. Lietuviai nemoka džiaugtis. Nusipirks ugniagesiai – bus blogai, nusipirks greitoji medicinos pagalba – vėl blogai. Tai gal darykite išvadas, kad per kokius erelius keliuose žmonės žūsta, girti sėda prie vairo. Kur jūs tada esat? Gal nustokite įžeidinėti vieni kitus, o pradėkite mąstyti ir elgtis kaip žmonės, nes gyvuliai – ir tie savais rūpinasi“, – strėlę į kritikuojančių pusę paleido kai kurie.

„Labai gerai – gražus ir galingas. O su senais trantais ne kaip atrodo mūsų policija ir erelių nepasiveja. Super“, – kitokią nuomonę išsakė Žaneta. „Pagaliau Lietuva pradėjo judėti į priekį. Buvo atsilikusi nuo viso pasaulio naujovių“, – jai antrino Regina.

Tačiau atsirado tokių, kurie stebėjosi, kodėl naujoji pareigūnų transporto priemonė – ne elektromobilis ir sulaukė atsakymo. „Turime ir elektromobilį, tačiau greičio kontrolei magistralėse jis nėra tinkamas“, – rašė Lietuvos policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainiavas

Dainiavas  portretas
Tiems mentams ne mašinų o važinėja ką turi bl -ka tas tryperis BMW tai geriau gaisrininkams po naują transporto priemonė nes Lietuvoj daug kur ira like dar rusiškų mašinų valdžiai px gairininkai

pareigūnai

pareigūnai portretas
o jie moka bent važiuoti su galingomis auto??

Che

Che portretas
Išrinkit Skverneli kitais rinkimais tai dar ne tokiu prisipirks. Čie tik pradžia.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių