Quantcast

Padėkite gyvenantiems skurdžiau – „Maisto bankas“ rinks labdarą

  • Teksto dydis:

Labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ penktadienį pradeda labdaros akciją – prekybos centruose rinks labdarą.

Tūkstančiai „Maisto banko“ akcijos savanorių dvi dienas prašys prekybos centrų lankytojų nepasiturintiems nupirkti konservų, miltų, aliejaus, kruopų ar kitų ilgiau negendančių maisto produktų.

„Lietuvoje su skurdo rizika susiduria daugiau nei 22 proc. šalies gyventojų. Už šio skaičiaus slepiasi patys silpniausi – vaikai, senoliai, vienišos mamos, daugiavaikės šeimos, neįgalieji“, – sakė „Maisto banko“ direktorius Simonas Gurevičius.

Šiemet pavasarį vykusioje analogiškoje akcijoje geradariai paaukojo maisto produktų už daugiau nei 479 tūkst. eurų.

Suaukoti maisto produktai 366 socialinių organizacijų dėka pernai pasiekė 61 tūkst. nepasiturinčių gyventojų stalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Parduokit vieną antikvarinę haubicą pirktą už mokesčių mokėtojų pinigus jų neatsiklausus ir pamaitinsite visus pensininkus arba vietoje karo kurstymo ir šimtų milijonų švaistymo karo propagandai skirkite lėšas ugniagesiams , jų darbo aprangai bei technikai... užteks, mokam mokesčius, tegu valstybė juos TEISINGAI paskirsto ir visiems užteks...ta prasme - užteks vogti.

...

... portretas
O kas VISŲ ŠLYKŠČIAUSIA: mes VERČIAMI visokį š. išpirkt (juk galėtų tie prekybcentriai PATYS tą 'nelikvidą' padovanot, BET - juk NUOSTOLIS jiems!), pirkdami mes DAR sumokam tai Valstybei KRIZINĮ PVM (valdžia vietoj tiesioginės pagalbos DAR KARTĄ pasipinigauja skurstančiųjų sąskaita). Taip, mes GALĖTUME toms organizacijoms aukot PINIGUS, jos JAU iš tų PC pirktų kiek geresnes prekes (kiek iš mūsų paaukotų 'produktų' iškart atitenka kiaulėms?), IR - kaip organizacija GALĖTŲ reikalaut grąžint tą PVM... - nepatinka tai 'nusipelniusiems', jiems to PVM vismažai. Taip kad čia ne auka, čia - durnių ieškojimas, čia valstybinio masto AFERA!!!

...

... portretas
SAKO kad 'Valstybė tai MES', o štai realiai... kažkokios GAUJOS ("partijos") uzurpavo visą valdžią, jos MŪSŲ sąskaita remia JAV ekonomiką SKOLINTAIS pinigais pirkdami jų karines ATLIEKAS, o štai skęstanti (skandinama!) Tauta esą turinti pati kitais skęstančiais pasirūpinti... tai KAM mums tie 'partiniai' APSIŠAUKĖLIAI valdžioje? (žiauriausi šiuo požiūriu 'konservai', per juos pusė Tautos Lietuvą paliko, o likę čia vis dar nuo jų naktinio mokesčių PERVERSMO čiaudo: KADA grąžinsit LAIKINAI įvestą krizinį PVM, ar galima tvirtint biudžetą kuriame ikikrizinis PVM atstatymas nenumatytas?)
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių