Quantcast

Paaiškėjo, nuo ko mirė žinomas verslininkas A. Šikšta

  • Teksto dydis:

Šeštadienį pranešta apie žinomo verslininko Arūno Šikštos mirtį. Politikas, ilgametis velionio draugas Gintaras Steponavičius socialiniame tinkle įvardijo verslininko mirties priežastį. Pasak jo, A. Šikšta pralaimėjo kovą su koronavirusu.

Politikas taip pat pasidalijo jautriu įrašu.

„Sunku atsisveikinti su draugu, ypač, kai tai įvyksta taip netikėtai. Mintyse vis perkratau tas dienas, akimirkas, kai bendraudavome ir tiesiog mėgavomės laiku puikioje kompanijoje. Draugyste, trukusia beveik 30 metų.

Vis pagalvodavau kaip Arūnui, menus Klaipėdoje studijavusiam, viskas taip pavykdavo: nuo smulkios olandų elektroninės apsaugos įmonės „Securetronics“ iki didžiausių Lietuvos įmonių „Swedbank“ ir „Telia“ vadovo. Ir atsakymas, ko gero, slypi jo asmeninėse savybėse. Arūnas gebėjo jausti ir burti žmones ambicingiems tikslams, turėjo puikią intuiciją. Atviros širdies ir linksmo būdo bičiulis, įsitraukdavęs vis į naujas veiklas, padėjęs daugeliui įgyvendinti prasmingus sumanymus pačiose įvairiausiose srityse.

Užuojauta žmonai Jolantai, dukrai Julijai, sūnui Arnoldui, visiems bičiuliams ir artimiesiems. Amžinąjį atilsį tau, Arūnai“, – feisbuke rašė G. Steponavičius.

Kaip jau rašyta, A. Šikšta mirė eidamas 54-uosius metus. 

A. Šikšta buvo vienas iš ryškiausių pastarųjų kelių dešimtmečių Lietuvos verslo vadybininkų, karjeros viršūnėje 2004–2013 metais vadovavo telekomunikacijų bendrovei „TEO LT“.

Registrų centro duomenimis, A.Šikšta pastaruoju metu buvo akcininkas ir vadovavo bendrovei „Next Holding“, taip pat vadovavo „FMG Vilnius“. Taip pat buvo akcininkas bendrovės „Financial Management Group“ bei buvo viešosios įstaigos „Jungtinių pasaulio koledžų nacionalinis komitetas“ valdybos narys. A.Šikšta be „Teo LT“ taip pat yra vadovavęs (nuo 1999 iki 2001 metų) tuometiniam „Hansabankui“, Vilniaus universiteto Tarptautinei verslo mokyklai, tačiau pastaraisiais metais jis buvo susidūręs su finansiniais sunkumais.

2017 metų birželį A.Šikšta jo paties prašymu buvo atleistas iš Vilniaus viešojo transporto (VVT) valdybos pirmininko pareigų. 2015 metais A.Šikšta buvo išrinktas į Vilniaus savivaldybės tarybą, tačiau vėliau mandato atsisakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
Jūs vieną kartą nuspręskit nuo ko jis mirė. Vieną dieną rašo, kad suicidas, kitą-korona.

Paton

Paton portretas
Mire nuo Kubos mafijos šaikos subininiu virusu.

Sumarmaliuotas

Sumarmaliuotas portretas
Buvo paskiepytas ir mire. Hm, o sake skiepyti nemirsta?
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių