Quantcast

„Owexx“: „Gustuko picerijos“ skleidžiama informacija apie galiojančią sutartį su SAM – melagiena

  • Teksto dydis:

Po skandalingo, skiepų naudą neigiančio asociacijos „Petys už laisvę“ tento nukabinimo, bendrovė „Owexx“ paskelbė savo reklamos ekranuose pradedanti neatlygintiną skiepijimo skatinimo kampaniją, kurios vertė – 58 tūkst. eurų. Po kurio laiko asociacijos vadovui priklausančios „Gustuko picerijos“ „Facebook“ paskyroje pasirodė informacija, neva „Owexx“ turi galiojančią ir jos veiksmus lemiančią sutartį su Sveiktos apsaugos ministerija (SAM).

Išplatintame pranešime spaudai „Owexx“ tvirtina, kad tai – melagiena.

„Jokių galiojančių sutarčių su SAM šiuo metu neturime. Asociacijos nurodoma sutartis – buvome laimėję mažiausios kainos konkursą ‒ pasibaigė pernai. Dar spalio 31 d. pasirašiau paslaugų priėmimo-perdavimo aktą. Tai yra fiksuota dokumentuose ir nenuginčijama. Tad akivaizdu, kad pasibaigusi sutartis su ministerija niekaip negalėjo paveikti mūsų sprendimo nukabinti tentą ar pradėti skiepijimo skatinimo kampaniją kaip bando teigti asociacija“, ‒ tvirtino „Owexx“ vadovas Viktoras Tolvaiša.

Jo teigimu, skiepų priešininkai informaciją apie sutartį esą bus radę tarp viešai ministerijos ar centrinio viešųjų pirkimų portalo skelbiamų duomenų. Deja, pasak V. Tolvaišos, pristigę išmanymo pastarieji nesugebėjo tinkamai interpretuoti rastos informacijos.

„Net nesinori žinoti, kaip jie suranda ir vertina kur kas kompleksiškesnius ir gilios specializacijos reikalaujančius medicininius bei statistinius duomenis apie virusus, jų raidą bei skiepų naudą ir žalą“, ‒ sakė „Owexx“ vadovas.

Anot jo, asociacijos „Petys už laisvę“ veiksmai tik dar kartą įrodo, kad sprendimas nukabinti stendą buvo teisingas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip gerai

Kaip gerai portretas
Kad po truputi verziasi skiepytojams prievartautojams kilpa ant kaklo.

Tėvynės sąjunga

Tėvynės sąjunga portretas
Aš galvoju--kaip gerai kad valstiečius nuo lovio patraukė-būtume jau beroluskių prisijungti o visi patriotai sibire gyventų ir sputnikais mistų.

Pagarba

Pagarba portretas
Gustuko Picerijai.Gaila, kad uzombinta Lietuva ir toliau miega letargo miegu.O kada Lietuvos sklaida informuos apie Dydiji Kanados rali?Ir teisingai informuos?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių