Quantcast

Orai: vasariška šiluma mėgausimės iki pat savaitės galo

  • Teksto dydis:

Antroje savaitės pusėje žymesnių orų pasikeitimų nebus – vyraus vasariška šiluma, o dienomis nors debesys ir bus didesni, tačiau trumpai palyti gali tik vietomis.

Šiandien šalyje tęsis malonūs orai, temperatūra daug kur kils virš 20 laipsnių. Gausesnių kritulių ir vėl nenumatoma, šiek tiek palynoti gali vos kai kur. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės rytų vėjas. Vyraus 20–23 laipsnių šiluma, vietomis bus laipsniu kitu karščiau. Vilniuje, Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 21, Kaune ir Panevėžyje iki 22 laipsnių.

Penktadienį didesnių permainų nenumatoma. Naktis bus mažai debesuota, temperatūra sieks 9–13 laipsnių šilumos. Dienos metu dangumi plauks daugiau debesų, po pietų kai kur gali trumpai palyti. Išsilaikys nesmarkus šiaurės rytų, šiaurės vėjas. Vilniuje ir Klaipėdoje bus apie 21, Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje apie 22–23 laipsnius šilumos.

Šeštadienį vėl kartosis panaši situacija: naktį debesys praretės, o dieną jų padaugės, kai kur gali sugriaudėti perkūnija, trumpai palyti. Išsilaikys maloni šiluma. Naktį temperatūra svyruos tarp 9–13 laipsnių šilumos. Dienos metu Vilniuje ir Šiauliuose bus apie 20, Kaune ir Panevėžyje apie 21 laipsnį šilumos. Klaipėdoje oras šils iki 19 laipsnių.

Sekmadienį vyraus nepastovus debesuotumas. Naktį kritulių tikimybė menka, numatoma 9–13 laipsnių šiluma. Dieną vietomis iš praplaukiančių debesų gali prapliupti trumpas lietus su perkūnija. Vilniuje ir Klaipėdoje bus apie 21, Šiauliuose apie 22 laipsnius šilumos. Kaune ir Panevėžyje oras šils iki 23 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, kitos savaitės pradžioje laikysis vasariškos temperatūros, tačiau dažniau popietinėmis valandomis nuvilnis lietus, galimos perkūnijos.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių