Quantcast

Orai: į Lietuvą atkeliauja griausmingos permainos

  • Teksto dydis:

Įspūdingą šios savaitės karštį jau šiandien išstums griausmingos permainos. Savaitės pabaigoje orai bus gaivesni, sulauksime tai mažesnio, tai gausesnio lietaus.

Šiandien dieną šalies padangėje palaipsniui išaugs debesuotumas, daug kur po pietų nuvilnis lietus, griaudės perkūnija. Vietomis galima kruša, vėjo sustiprėjimai. Diena didesnėje šalies dalyje bus tvanki, gaiviausia bus vakarinėje šalies dalyje, tačiau lietui palijus temperatūra kris – karščiai atsitrauks. Vilniuje ir Kaune dieną termometrų stulpeliai stiebsis iki 24, Panevėžyje iki 25 laipsnių. Šiauliuose bus apie 23, Klaipėdoje apie 16 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktį daug kur palis, temperatūra svyruos tarp 9–15 laipsnių šilumos. Dienos metu numatomas nepastovus debesuotumas, vietomis galimas trumpas lietus. Pūs gaivus šiaurės vakarų krypties vėjas. Temperatūra įdienojus jau nekils taip aukštai kaip ketvirtadienį. Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje oras sušils iki 21–22, Šiauliuose iki 20 laipsnių. Klaipėdoje bus apie 16 laipsnių šilumos.

Šeštadienis bus nei per karštas, nei per šaltas. Vietomis iš praplaukiančių debesų galimas trumpas lietus. Pūs vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų krypties vėjas. Nakties valandomis temperatūra šalyje svyruos tarp 8–13 laipsnių. Dienos metu Vilniuje oras sušils iki 21, Kaune ir Panevėžyje iki 20 laipsnių. Šiauliuose bus apie 19, Klaipėdoje apie 14 laipsnių šilumos.

Sekmadienį bus truputį vėsiau, tikėtina, jog į šalį atkeliaus lietus. Sustiprės vakarinių krypčių vėjas, šalies vakaruose gūsiai sieks apie 20 metrų per sekundę. Nakties metu temperatūra sieks 7–12 laipsnių šilumos. Dieną dangų niaukstys niūrūs lietaus debesys, labai šilta nebus. Vilniuje ir Kaune vyraus 16–17 laipsnių šiluma. Šiauliuose ir Panevėžyje oras tesušils iki 15, Klaipėdoje iki 13 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžioje išsilaikys gaivesni orai, vietomis dar gali palyti.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Vėl tą rusiškąjį GisMeteo reklamuojat...

Katherine Walton

Katherine Walton portretas
„Google“ už kiekviena darbo savaite internetu sumokejo nuo 5000 iki 8000 euru. Aš uždirba pirma savaite 7286 € iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o laisvalaikiu dirbau 2 valandas per diena. kiekvienas žmogus gali priSijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti tik po šios svetaines. >>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­k­­L­­i­­n­­ks3.C­­o­­m

Italas

Italas portretas
Vaikystėje šimonytė bijojo tamsos. Vėliau, kai pamatė sąskaitą už elektrą, pradėjo bijoti šviesos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių