Quantcast

Optimisto diena: man viskas gerai!

  • Teksto dydis:

Šiandien švenčiama Tarptautinė optimisto diena. Optimistai – tai pozityviai nusiteikę žmonės, pasitikintys gyvenimu, ateitimi, kurių neparklupdo jokios negandos.

Kartais šie žmonės tokie linksmi, kad juos galima įtarti vartojant psichotropinių medžiagų. Kai reikia, jie tiesiog susikaupia ir daro tai, ką privalo daryti.

Jie puoselėja dideles svajones, kuria drąsius planus, kai apninka nesėkmės, įveikia jas neįtikėtinai grakščiai ir, regis, lengvai. Jų akys, o ne lūpos nuolat šypsosi – jos spinduliuoja. Optimistų entuziazmas – užkrečiamas, ir būtent jie pasiekia daugiausia, nes drįsta būti savimi.

Gali atrodyti, kad optimistai nepatiria sunkumų savo gyvenime, todėl ir yra tokie laimingi. Ne, jie patiria nesėkmes kaip ir bet kuris žmogus, tik visuomet sąmoningai susitelkia ties savo tikslais.

Nesėkmių neišvengia nei vienas, tačiau svarbu, kaip mes su jomis susidorojame. Visi pančiai nukrenta, kai žmogus viduje pasako sau: "Taip, aš tai galiu", "Taip, šį kartą man nepavyko, bet aš tikrai galiu ir pasieksiu tai anksčiau ar vėliau". Net veidu į purvą puolęs optimistas nusprendžia, kad purvas – gydo.

Pagrindinis optimizmo įstatymas: jeigu blogiau nebūna, vadinasi tai tik į gera! Nes pyktis griauna mūsų kepenis, nuoskauda – širdį, o pavydas – protą. Nepykite, neįsižeiskite, nepavydėkite ir būkite sveiki.


Pritaikykite kasdien dvylika optimisto įsakymų ir gyvenimas tikrai bus šviesesnis.

1. Nepamirškite išmesti šiukšlių: iš kibiro, iš galvos, iš gyvenimo!

2. Jeigu jūsų reikalai einasi blogai – neikite su jais.

3. Geriausias gyvenimo mokytojas – patirtis. Kainuoja brangiai, bet gerai paaiškina.

4. Jeigu klaidą galima ištaisyti, vadinasi, dar nesuklydai.

5. Dėkoju žmonėms, atėjusiems į mano gyvenimą ir padariusiems jį puikų. Ir dar – žmonėms, išėjusiems iš jo ir padariusiems jį dar puikesnį.

6. Visada atsiras kas nors, kam nepatiks, ką tu darai. Tai normalu. Tik kačiukai patinka visiems.

7. Jeigu kažkas jus bara, pyksta ar įsižeidžia – pritrenkite jį savo pozityvu.

8. Savo gyvenimą reikia tvarkyti tol, kol jo tvarka tave visiškai tenkins.

9. Nenoriu jūsų nuvilti, bet man viskas gerai!

10. Ant grėblio nebeužminu. Ant jo jau šoku!

11. Jaunystės receptas: džiaukitės kiekviena smulkmena ir nesinervinkite dėl kiekvieno niekšo.

12. Geriausia diena – šiandien!

Pagal "VMarkus"



NAUJAUSI KOMENTARAI

patys didžiausi optimistai

patys didžiausi optimistai portretas
yra laikomi švedai.absoliuti dauguma apklaustų yra patenkinti gyvenimu.ir tuo pat metu-švedijoj rekordiniais kiekiais perkami antidepresantai,rekordiniai skaičiai išprievartavimų ,ir pirma vieta europoje pagal jaunimo savižudybes!!gal fokusas tame ,kad ten ivesta mada buti optimistais.pas mus deja ivesta mada pesimistų-milijonieriai vis vien dejuos ir keiks valdžią,nors kas savaitę tai maldivuose,tai paryžiuose.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių