Quantcast

Iš gyvenimo pasitraukusios Šiaulių medikės brolis: ji buvo nėščia

  • Teksto dydis:

Itin skaudžioje istorijoje, kai Respublikinėje Šiaulių ligoninėje dirbusi medikė pasitraukė iš gyvenimo, – naujos detalės. 

36-erių Šiaulių ligoninės medikės brolis  Artūras Šilinskis teigia, kad jo sesuo buvo nėščia, tačiau apie tai veikiausiai ir pati nežinojo.

Su seserimi itin artimai bendravęs vyras tikina, jog šeimai medikė apie ankstyvą nėštumą neprasitarė, tai jie sužinojo gavę mirties liudijimą.

A. Šilinskis teigė, kad jo sesuo buvo tvirto charakterio, tad niekas nesitikėjo, kad ji ryšis tokiam siaubingam poelgiui. Tiesa, kaip pasakojo medikės brolis, ji ne kartą kalbėjo apie gydymo įstaigoje patiriamą spaudimą, dėl to kreipėsi į kelias institucijas – Sveikatos apsaugos ministeriją, Valstybinę darbo inspekciją, Darbo ginčų komisiją. Anot pašnekovo, jo sesuo pagalbos iš institucijų nesulaukė.

Portalas jau rašė, kad medikė minėtoje gydymo įstaigoje dirbo daugiau nei šešerius metus. „Darbuotoja Respublikinėje Šiaulių ligoninėje dirbti pradėjo 2014 metų rugpjūčio 1 dieną, darbo sutartis nutraukta 2021 metų gegužės 6 dieną“, – teigė Respublikinės Šiaulių ligoninės viešųjų ryšių specialistė Sonata Tenytė.

Respublikinėje Šiaulių ligoninėje dirbantys nusižudžiusios medikės kolegos teigė, kad gydymo įstaigoje jiems buvo uždrausta gedėti – ligoninėje statyti jos nuotraukas ir degti žvakes. Tačiau medikai šiam ligoninės vadovybės žingsniui pasipriešino – medikę pagerbė žvakutėmis ir prabilo apie patirtą mobingą.

Šiaulietis Adrijus portalo žurnalistams pasakojo, kad idėja pagerbti prieš save ranką pakėlusią moterį kilo ne gydymo įstaigos administracijai, o medikams ir gyventojams. Vyro žmona – taip pat medikė. „Šiaip pati problema mobingo yra tikrai visuotinė ir tikrai ten labai gili“, – apie gydymo įstaigą pasakojo vyras.


Šiame straipsnyje: savižudybėmedikės savižudybėmobingasŠiaulių respublikinė ligoninėpagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau nebereikia tu krokodilo asaru ir

Jau nebereikia tu krokodilo asaru ir portretas
perdeto sentimentalumo. Jei tokie geri buvo draugai ir jausmingi kolegs,o ypac imines,kodel nesureagavot.o prie galescio del beprasmiskos mirties kyla klausimai ,kodel zmogus turi jegu parasyti skriaudejui atleidima,o gyvent nebeturi,nors savo isejimu nubaudzia save ir suzeidzia amziams .artimuosius.kaip zmonesiskentejo sibirus,karus,arus ir kancias,daznai prarade viska,sskyrus rusenancia gyvybe

O taip

O taip portretas
Nestabilios psichikos medike.....nubaude pati save ir artimuosius.....

To Vaikas

To Vaikas portretas
Apie ka cia sneki? Pati savo noru nusizude, o tu cia kaltu ieskai. Buvo suauges asmuo ir pasielge kaip norejo. Todel maziau cia kitus kaltink.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių