Quantcast

Nuo kitos savaitės Seimas laikinai liks be valgyklos

Nuo kitos savaitės Seimas laikinai liks be valgyklos.

Gegužės 19 dieną baigiasi sutartis su dešimt metų parlamentą maitinusia bendrove „Pontem“, o balandžio pabaigoje paskelbtas konkursas dėl naujo maitintojo dar neįvyko.

Seimo vicepirmininkas „valstietis“ Arvydas Nekrošius tvirtina, kad maitinimo įstaigos parlamente neveiks dvi dienas – kol išsikraustys „Pontem“, tačiau kanceliarija darbuotojams išplatino perspėjimą, kad maitinimo nebus savaitę.

„Tuo metu iš patalpų išsikraustys „Pontem“, ir akivaizdu, kad kraustymosi metu maisto gaminimo procesas nevyks. Prognozuojama, kad po dviejų dienų atsikraustys laikinas tiekėjas, nes kanceliarija užtruko per ilgai ruošdama sąlygas naujam konkursui ir tas konkursas teoriškai galėtų įvykti panašiai po dviejų mėnesių“, – BNS sakė A. Nekrošius.

Prognozuojama, kad po dviejų dienų atsikraustys laikinas tiekėjas, nes kanceliarija užtruko per ilgai ruošdama sąlygas naujam konkursui.

Anot vicepirmininko, kol įvyks naujas konkursas, tikimasi surasti laikiną tiekėją.

„Tiems dviem mėnesiams planuojama, kad galėtų laikinai tiekti maistą, buvo kreiptasi į asocijuotus asmenis, Restoranų ir viešbučių asociaciją, kad tame sudalyvautų“, – teigė Seimo valdybos narys.

Opozicinių konservatorių atstovas Jurgis Razma trečiadienį paskelbė kanceliarijos išplatintą pranešimą, „dėl patalpų perėmimo ir perdavimo procedūrų vykdymo šių metų gegužės 20–27 dienomis maitinimo ir parduotuvės paslaugos Seimo rūmuose nebus teikiamos“.

„Kiek žinau, dėl nesugebėjimo tinkamai ir laiku parengti konkurso sąlygų naujas maitinimo paslaugų teikėjas Seimo rūmuose geriausiu atveju atsiras po dvejų mėnesių, tad ta paskelbtoji nemaitinimo savaitė gali gerokai užsitęsti“, – situaciją komentavo J. Razma.

Seimą pastaruosius dešimt metų maitino bendrovė „Pontem“ (buvęs „Smulkus urmas“), sutartis dėl maitinimo paslaugų teikimo baigiasi gegužės 19 dieną.

Seimo kanceliarija balandžio pabaigoje paskelbė maitinimo ir mažmeninės prekybos maisto produktais paslaugų konkursą.

Paslaugas numatoma pirkti paslaugų teikėjams išnuomojant parlamento patalpas ir turimą maisto ruošos įrangą.

Konkurso laimėtojų gali būti ne vienas, nes paslaugos bus teikiamos keliose patalpose – Seimo I rūmų bufete, II rūmų kavinėje ir III rūmų restorane.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai dabar Seime kanibalizmas prasidės?..

vargdieniai

vargdieniai   portretas
oooooooooooo tai kaip čia seimūnai sukūs figūros ne betos bus PAAUKOKIM KRUOPŲ VARKŠAMS JUK TAIP DABAR JIEM TRŪK PO TOKIO SUNKAUS DARBO IŠSIBROVUSIOS ŠIMONYTĖS RINKIMŲ TATA ALKANA PALIKSIT

Nu jo

Nu  jo portretas
Kiek daug bus mirštančių iš bado .Gaila ,bet ką padarysi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių