Quantcast

Nuo karantino pradžios į šalį neįleisti 563 asmenys, 319 neleista išvykti

Trečiadienio 8.00 val. duomenimis, nuo karantino pradžios – kovo 15 d. vidurnakčio – į šalį per valstybės sieną buvo neįleisti 563 asmenys, o 319 asmenų nebuvo leista išvykti, skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Vilkikų eilių prie valstybės sienos su Lenkija nėra, o štai pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte laukia 28 vilkikai, prognozuojamas laukimo laikas – 4 val.

Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte išvykti iš Lietuvos laukia 193 krovininis vilkikas, kuriems prognozuojamas laukimo laikas – 12 val. Šalčininkų kontrolės punkte laukia 32 vilkikai, jiems prognozuojamas sienos kirtimo laikas – 4 val.

Sienų kontrolė pratęsta iki balandžio 13-osios

Laikina ES vidaus sienų kontrolė pratęsta iki balandžio 13 d. Tai reglamentuojantį įsakymą antradienį pasirašė vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė, praneša VSAT.

Siekiant suvaldyti koronaviruso keliamas grėsmes Lietuva kovo 14 d. dešimčiai dienų buvo įvedusi laikiną kontrolę prie ES vidaus sienų.

Pratęsus kontrolę patikrinimus į Lietuvą atvykstančių ir iš jos išvykstančių asmenų prie vidaus ES sienų VSAT ir toliau vykdys tarptautiniuose Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostuose, Klaipėdos valstybiniame jūrų uoste, pasienyje su Lenkija veikiančiuose Kalvarijos ir Lazdijų bei pasienyje su Latvija esančiuose Būtingės, Saločių ir Smėlynės tarptautiniuose pasienio kontrolės punktuose.

Visais kitais Lietuvą su Latvija ir Lietuvą su Lenkija jungiančiais keliais judėjimas yra draudžiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rsr

rsr portretas
reike isleist visus kurie tik nori isvykti,bet nieko neileist
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių