Quantcast

Niokojantiems „Bolt“ paspirtukus – kritika: ar taip elgtųsi save gerbiantis lietuvis?

  • Teksto dydis:

Viešojoje erdvėje vaizdo įrašus su niokojamais elektriniais „Bolt“ paspirtukais atradęs portalo kauno.diena.lt skaitytojas Lukas neslėpė apmaudo: „Ar taip save gerbiantis Lietuvos pilietis pasielgtų?“

„TikTok“ patalpintuose vaizdo įrašuose garsiai skamba muzika ir matosi, kaip niokojami nuomojami „Bolt“ paspirtukai – išmestas į orą jis sminga žemyn ir kelis kartus verčiasi. Ši dviratė priemonė buvo įkišta ir į vandenį.

„Štai kaip jaunimas elgiasi su nuomojamais „Bolt“ paspirtukais. Pikta, kad mūsų šalyje nieko negalima gražiai, nelaužant svetimo turto nuomotis – viskas sugadinta, sulaužyta, išdraskyta“, – pasakojo skaitytojas.

Portalas jau yra skelbęs, kad elektriniai paspirtukai sulaukia piktavalių dėmesio. Tuomet skaitytojai užfiksavo vaizdą Nemune, po M. K. Čiurlionio tiltu. Vandenyje, arčiau kranto, įmestas mirko „Bolt“ paspirtukas. Žmonės abejojo, kad dviratę transporto priemonę į vandenį galėjo nublokšti vėjas – pastarojo nebūta stipraus. Kur kas labiau įtikinamesnė versija,  kad tai padarė vandalai.

Tuomet „Bolt“ elektrinių paspirtukų atstovai teigė, kad į  visus pranešimus, susijusius su ne vietoje paliktais elektriniais paspirtukais, reaguojama – juos surenka vietoje dirbantys rangovai. Pastebėję ne vietoje paliktą, eismui trukdantį ar suniokotą „Bolt“ elektrinį paspirtuką, gyventojai apie tai gali pranešti per „Bolt“ programėlę. Jos neturint, tai galima padaryti adresu: https://bolt.eu/lt/report-scooter/.

 


Šiame straipsnyje: paspirtukaiBolt paspirtukainiokojami paspirtukaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Ateiviai pelnosi iš Lietuvių savo netvarkingai išmėtytais triperiais ir apeliuoja į Lietuviškumą, kad patirtų kuo mažiau nuostolių. Išgamos. Be abejo Lietuviai turėtų remti vietinius verslus ir naikinti tuos ateivių šūdus.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Paspirtukai ir dviratčiai čia niekuo dėti, problema mumise, elgiamasi kaip laukiniai. Kol patis neišmoksime deramos kulturos tol ir bus tokia sumaištis tarp pėsčiuju, dviratininku, paspirtukininku bei automobiliu varuotoju.

Antanas

Antanas portretas
El. paspirtukai turi būti uždrausti.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių