Quantcast

Naujasis miškų urėdas – Vyriausybės narių medžioklės partneris

Naujasis Valstybinių miškų urėdijos vadovas Valdas Kaubrė medžioja kartu su Vyriausybės kancleriu Algirdu Stončaičiu, aplinkos ministru Kęstučiu Mažeika ir žemės ūkio ministru Andriumi Palioniu, trečiadienį pranešė Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija.

LRT Tyrimų skyrius teigia, kad tai rodo jo turimos medžioklės lapų kopijos.

Pranešama, kad bendrose medžioklėse su V. Kaubre taip pat dalyvaudavo kiti įtakingi politikai, verslininkai ir teisėsaugos atstovai.

Buvęs Panevėžio miškų urėdas V. Kaubrė vadovauti Valstybinei miškų urėdijai pradės kitą pirmadienį.

S. Skvernelis medžioklės nesureikšmina

Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams, kad būsimasis Valstybinių miškų urėdijos (VMU) vadovas V. Kaubrė dalyvavo medžioklėje su ministrais ir Vyriausybės kancleriu, premjeras Saulius Skvernelis teigia to nesureikšminantis. Anot premjero, reikalai nėra sprendžiami medžioklėje.

„Tai yra absoliutus melas. Medžioklėse reikalai nesprendžiami, kiek mane informuoja dalyvaujantys medžioklėje“, – trečiadienį žurnalistams sakė S. Skvernelis.

„O laisvalaikio leidimo principas manęs nelabai domina. Nežinau, kodėl jūs tą medžioklę taip sureikšminate (...). Tai yra laisvalaikio leidimo klausimai, kurie yra vieši, deklaruoti, medžioklės lapai dabar yra prieinami plačiajai visuomenei“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uu

uu portretas
Jie kiški nukauna , o ji bedarinėdami ir niekam nematant slapta informacija pasikeičia [ galimai dar ir ant valdžios varo ]

Anonimas

Anonimas portretas
Eilinis vagis. Forma kita.

Šiaip l

Šiaip l portretas
Nieko nuostabaus. Gyvenam durnių laive. Bėda ta kad durniai mes patys. Per 30 metų proto neigavom nei gramelio. Turim ko nusipelnėme.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių