Quantcast

NATO šalių snaiperiai Lietuvoje varžysis dėl taikliausiojo titulo

Rukloje trečiadienį ir ketvirtadienį vyks Lietuvos kariuomenės Sausumos pajėgų Juozo Lukšos mokymo centro organizuojamos snaiperių varžybos „Snaiperių diena 2019“, kuriose dėl Sausumos pajėgų vado prizo varžysis per 160 šaulių ir snaiperių iš 15 valstybių.

Šauliai demonstruos turimos įrangos galimybes ir gebėjimus preciziškai pataikyti į skirtingo sudėtingumo taikinius.

Varžybos „Snaiperių diena“ organizuojamos dešimtąjį kartą. Šiais metais varžybose dalyvaus kariai iš penkiolikos NATO valstybių: Belgijos, Čekijos, Danijos, Estijos, Italijos, Ispanijos, Jungtinės Karalystės, Kanados, Lenkijos, Lietuvos, Liuksemburgo, Nyderlandų, Rumunijos, Slovėnijos ir Vokietijos. Su NATO šauliais varžysis ir Ukrainos bei Švedijos kariai. Varžybose taip pat dalyvaus Lietuvos šaulių sąjungos šauliai bei Lietuvos tolimojo šaudymo federacijos nariai.

Pirma varžybų diena bus skirta ginklų prišaudymui ir patirties pasidalinimui, o gegužės 30 dieną iki vėlyvo vakaro vyks pagrindinė varžybų dalis, kurios metu ir išaiškės taikliausieji.

Varžybų tikslas - puoselėti snaiperinio šaudymo tradicijas, keistis patirtimi, palyginti įgūdžius, bendrauti ir populiarinti taiklųjį šaudymą bei snaiperio specialybę tarp Lietuvos ir kitų NATO šalių kariuomenių ir kitų jėgos struktūrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingai

teisingai portretas
sako tegul varo pas chacholus ten stepes berybes ir taikiniu uzteks /orginaliu/.....

kai

kai portretas
kam nepatinka taiklus kom turbut iseinanciai dasai ar jos prieplakom?.....

Anton Szandor LaVey

Anton Szandor LaVey  portretas
leiskit man ishsireikshti "biuro"kratijos terminais. vienas, taiklus saulys (urbanistineje vietoveje) minimum 15/1. ar dalyte bent truri menkiausia supratima kas nutiks jai pradesime puoseleti atitinkama sporto saka... O GAL TIESIOG "tempiam guma" KAIP RASTIKIO MOKYKLOJE... kazkas islauze rankas miske, as nukirsiu galva...viesai, progai pasitaikius.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių