Quantcast

NATO naikintuvai tris kartus kilo lydėti Rusijos karinių lėktuvų

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, gegužės 10–16 dienomis, NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai tris kartus kilo atpažinti ir lydėti tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros skridusių Rusijos Federacijos karinių orlaivių, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Gegužės 11 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį AN-72, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, skrydžio plano neturėjo, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) palaikė.

Gegužės 12 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį SU-24MR ir du SU-27, skridusius iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros ir grįžusius atgal į Kaliningrado sritį. Orlaiviai skrido be radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su RSVC nepalaikė, skrydžio plano neturėjo.

Gegužės 14 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino šiuos Rusijos Federacijos orlaivius, skridusius tarptautine oro erdve iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį: AN-30, skridusį su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, su skrydžio planu, radijo ryšį su RSVC palaikė, AN-12, skridusį be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšį su RSVC palaikė, du SU-24MR, skridusius be radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su RSVC nepalaikė, skrydžio plano neturėjo ir du SU-35, skridusius iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies tarptautine oro erdve į Rusijos Federacijos žemyninę dalį, su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, radijo ryšio su RSVC nepalaikė, skrydžio plano neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokiu

kokiu portretas
velniu patys sukeliat gresme tam yra racija galima ispet o ne kura degint juk nieks nepuola o netycia netaip supras nuo tu /smulkmenu/ ir kyla karai teisingai pasakyta suaugusiu vaiku darzelis ir proga ora uzterst po to rekia ant viso svieto klimato kaita ir dar paleidzia svediska sizofrenike tumberg o jav vyr /artistas/ ploja katuciu apsitveres spigliuota tvora tai dar 1 sizofrenikas?;;;;;;

plikas kapitonas

plikas kapitonas  portretas
aviacinis kuras brangus

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
vaikų darželis ir tiek . Kur priešlėktuvinės sistemos ? Kur dronas ? kelkit droną kad valandą , kad kacapai užsiknistu pakilinėti . Tuo pačiu išsiaiškinsit jų reagavimo greitį ir kitus techninius rodiklius .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių