Quantcast

NATO naikintuvai keturis kartus lydėjo Rusijos orlaivius

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę NATO oro policijos misiją Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai keturis kartus kilo lydėti skrydžio taisykles tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros pažeidusių Rusijos orlaivių, pirmadienį pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Antradienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino ir palydėjo Rusijos orlaivį AN-26, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities į pagrindinę Rusijos dalį.

Ketvirtadienį NATO naikintuvai kilo atpažinti ir lydėti Rusijos žvalgybos lėktuvą IL-20, skridusį iš Rusijos pagrindinės dalies į Kaliningrado sritį.

Penktadienį NATO naikintuvai palydėjo Rusijos orlaivį IL-20, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities ir grįžusį atgal.

Šeštadienį NATO oro policijos naikintuvai kilo atpažinti ir lydėti Rusijos naikintuvą SU-27P, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos pagrindinės dalies į Kaliningrado sritį.

Dalis orlaivių skrido be įjungto radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, kai kurie jų nepalaikė ryšio su radijo ryšio su skrydžių valdymo centru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikintis

tikintis portretas
kai uzpuls lietuva, tikriausia irgi tik palydes

O tie

O tie portretas
pasiklyde buvo,palydeti prase? Ar cia kaip gaisrininkai - kates is medziu ir varles is balu gelbeja?

O

O portretas
PavargO bya...ka???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių