Quantcast

NATO naikintuvai du kartus lydėjo Rusijos orlaivius

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, gruodžio 16-22 dienomis, NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai du kartus kilo atpažinti ir lydėti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos Federacijos karinių orlaivių, praneša Krašto apsaugos ministerija.

Gruodžio 17-ąją Baltijos šalių oro erdvę saugantys NATO naikintuvai tarptautinėje erdvėje virš Baltijos jūros atpažino Rusijos orlaivį AN-26, skridusį iš Kaliningrado srities į Rusijos žemyninę dalį. AN-26 skrido be radiolokacinio atsakiklio, iš anksto pateiktą skrydžio planą turėjo, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru palaikė.

Kitą dieną, gruodžio 18-ąją, NATO naikintuvai tarptautinėje erdvėje virš Baltijos jūros atpažino Rusijos orlaivį AN-26, skridusį iš žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. AN-26 skrido be radiolokacinio atsakiklio, skrydžio planą turėjo, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru palaikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kas už tą Rusijos orlaivių Garbės palydą sumoka, negi mes?.. tai KO stebimės kad pensijos tokios mažos?..

čempionas ,

čempionas , portretas
kas pasakys ar mes esame tiesus kad mus saugo kelintus metus oro policijos junginiai, ir vis palydi rusu naikintuvus iš mūsų, ,,,, o aš prisimenu atsitikima , rusu naikintuvas buvo nukrites netoli jurbarko, juk ir misija atlikinėjo nato naikintuvai bet oro erdve buvo pažeista, ir į laukus nukryto lektuvas su dviem rakėtomis, o kiek buvo karščio o kokie buvo bėgimo nato ponu veiksmai, neišpasakyti, nu ir kas nutiko, juk nieko, tą liektuvo pilota kariški majora juk kirkilas pasitiko su gėlytėmis puokštę, nešdamas ir ačių tau sakydamas taip koki čia fokusa nutrinė ar mes pamiršome, tą oro policijos palidovu darbą, baikime pasakas mano nuomones jausmas būtų toks tegul nebaido paukščiu skridžio ir taškas , ,o kiek kainoja tas žaidimas mums kas met po 4 kartus, kokia pinigo kaina sumokame mes,

Siaip

Siaip portretas
Kam juos lydet?numusei ir viskas.skraido bomzai ne savo erdveje ir dar specialiai kontakto vengia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių