Quantcast

Narystę NATO kviečia pažymėti unikaliu bėgimu Šiauliuose

  • Teksto dydis:

Minint Lietuvos narystės NATO 14-ąsias metines, Lietuvos karinių oro pajėgų Aviacijos bazė kviečia registruotis į balandžio 21 d. vyksiantį unikalų bėgimą Šiaulių Aviacijos bazės kilimo–tūpimo taku „Runway Run 2018“.

„Runway Run 2018“ - tai unikalus ir vienintelis toks Lietuvoje bėgimas kilimo-tūpimo taku, kuriuo kyla ir leidžiasi Lietuvos ir NATO karinių oro pajėgų orlaiviai. Bėgimo distancija – 3 tūkst. metrų, o ją kiekvienas gali įveikti tiek bėgant, tiek einant, svarbiausia - kartu ir viena kryptimi.

Kartu su Lietuvos kariais  bėgime dalyvaus Lietuvoje dislokuoti NATO sąjungininkų kariai, taip pat Šiaulių miesto vadovybės, įvairių organizacijų, sporto klubų ir mokymo įstaigų atstovai, sporto entuziastai - registruotis kviečiami visi norintys.

Renginio dalyviai galės apžiūrėti Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų naudojamus karinius orlaivius ir NATO Baltijos oro policijos misiją vykdančio Danijos karališkųjų oro pajėgų kontingento naikintuvą F-16, Lietuvos kariuomenės ir sąjungininkų karinės technikos ir ginkluotės ekspoziciją, taip pat pabendrauti su Lietuvos ir Danijos orlaivių pilotais, sužinoti apie tarnybą Lietuvos kariuomenėje.

Pasak renginį organizuojančios Karinių oro pajėgų Aviacijos bazės atstovų, kiekvienas užsiregistravęs ir sėkmingai įveikęs distanciją bus apdovanotas bėgimo „Runway Run 2018“ suvenyru, galės pasivaišinti arbata ir pasiklausyti koncerto.


Šiame straipsnyje: narystė NATObėgimasŠiauliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Žalekalninis

Žalekalninis portretas
Teisingai masto nes tik bėgti ir priseis))) kaip sakoma nešti kudašiu)))

...

... portretas
Tai lietuviai toliau pratinami į emigraciją ir bėgimui per upelį?.. - ŽIAURU kam mes esam ruošiami.

kai

kai portretas
reikes rimtai apsispresti tai nezinia kur begsim nes zeme 1 visiems.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių