Quantcast

Nacionalinei mokėjimo agentūrai vadovauti pradeda F. Dirginčius

  • Teksto dydis:

Nacionalinei mokėjimo agentūrai (NMA) pirmadienį vadovauti pradeda buvęs Lietuvos centrinės kredito unijos vadovas Fortunatas Dirginčius.

Atranką laimėjęs F. Dirginčius teigė, kad jo patirtis privačiame sektoriuje pravers naujose pareigose, padės atliepti žemdirbių lūkesčius.

Vadybos ir verslo administravimo išsilavinimą turintis F. Dirginčius 2011–2017 metais vadovavo Lietuvos centrinei kredito unijai, 2018–2020 metais – bendrovei „Victory Funds“ ir sutelktinio finansavimo platformai „Profitus“.

Pastaruoju metu jis buvo Čekijos kapitalo elektroninių pinigų bei mokėjimų bendrovės „Walletory“ regiono direktorius ir valdybos narys. Savo socialinio tinklo „LinkedIn“ paskyroje F. Dirginčius taip pat nurodo, kad yra Pareigūnų kredito unijos valdybos narys, taip pat dirba jo įkurtoje verslo konsultacijų įmonėje „Advisewise“.

Naujo įstaigos vadovo ieškota po to, kai balandį žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas atleido tuometinį agentūros vadovą Aleksandrą Muzikevičių, jo veiklą įvertinus nepatenkinamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Na nauja šluota visuomet geriau šluoti, bet tai klausimas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių