Quantcast

Ministerijai kol kas nepavyksta įtikinti Dieveniškių gyventojų dėl nelegalių migrantų apgyvendinimo

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministerijai (VRM) kol kas nepavyksta susitarti su Dieveniškių gyventojais dėl nelegalių imigrantų šeimų apgyvendinimo šiame miestelyje, praneša LRT radijas.

Atvykėlius norima laikinai apgyvendinti buvusios mokyklos bendrabutyje, tačiau vietos gyventojai su tuo nesutinka ir neleidžia įrenginėti apgyvendinimo vietos.

Vidaus reikalų ministrės patarėja Lina Laurinaitytė-Grigienė sako, kad dar tikimasi pasiekti sutarimą.

„Užkardose gyvenančios šeimos, maži vaikai iš tikrųjų šiuo metu labai blogomis sąlygomis ten gyvena“, – sako L. Laurinaitytė-Grigienė.

BNS primena, kad penktadienį daugiau nei šimtas žmonių Šalčininkų rajone, Dieveniškėse, reikalavo neapgyvendinti miestelyje migrantų, neteisėtai kertančių Baltarusijos ir Lietuvos sieną.

Valdžios siūlymas apgyvendinti migrantų šeimas iki rugsėjo 1 dienos pasitiktas šūksniais „Gėda“ ir „Ne“.

Migrantai, neteisėtai kertantys Baltarusijos ir Lietuvos sieną, šiuo metu apgyvendinami Alytaus miesto ir rajono, Lazdijų, Varėnos ir kitose savivaldybėse, taip pat Užsieniečių registracijos centre Pabradėje, pasieniečių mokykloje Medininkuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danutė

Danutė portretas
Gyventojų malšinimui vyriausybė tuoj pasitelks nekviestus tranus, vietoj to, kad galvotų kaip tuos valkatas išgrūsti.

Rus

Rus portretas
Visus juodašiknius į Lukiškes ir po savaites patys namo nores atgal, arba pas Austeja į darželius juk ožys privire mešlo o pats srebti nenori juk smirdi, tai tikrai ne tautos patriotas o kaip liaudyje vadinamas “Š”, gabalas, keisti visus reikia juk Lietuvoje yra protingu žmoniu bet iki seimo nedaina nes jų bijo už sažininguma ir padorumą bei jū blaivu mastyma, o čia tik subininiai ir dar kad europoj pasirodyti, negausit iš europos nieko ten be mūsu problemu yra daugiau.

Kaimynas

Kaimynas portretas
Paprašykite Putino pagalbos! Kaip jis tars, visi sutiks!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių