Quantcast

Migracijos departamentas vėl priims gyventojus gyva eile

  • Teksto dydis:

Migracijos departamentas po daugiau nei mėnesio pertraukos nuo pirmadienio atnaujins gyventojų priėmimą gyva eile visuose klientų aptarnavimo padaliniuose.

Departamentas penktadienį informavo, kad atsižvelgiant į tai, jog didžiausias klientų srautas aptarnaujamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose, šiuose miestuose rugpjūtį specialistai klientus aptarnaus prailgintomis darbo valandomis ir savaitgalį: pirmadieniais–ketvirtadieniais 7.30–18.30 val., penktadieniais – 7.30–17.15 val., šeštadienį ir sekmadienį – 7.30–16.30 val.

Aptarnavimą gyva eile norintiems pasikeisti ar išsiimti naujus pasus departamentas buvo sustabdęs nuo liepos 4-osios, klientai šiuo būdu buvo priimami tik padalinyje Vilniuje.

Siekiant užtikrinti nenutrūkstamą pasų išdavimą, rugpjūčio mėnesį bus priimami prašymai išduoti ar pakeisti pasą tik bendra tvarka, t.y. per vieną mėnesį – prašymai dokumentus išduoti skubiai kol kas nepriimami.

Norintiems pasą užsisakyti ypatingos skubos tvarka, t. y. tą pačią dieną, gyvos eilės galimybė kaip ir anksčiau išlieka tik Vilniuje, darbo dienomis.

Asmens tapatybės kortelės ir toliau bus išduodamos įprasta tvarka, t.y. per mėnesį, penkias ar vieną darbo dieną, pasikeisti ar išsiimti naują kortelę gyventojai galės atvykę į gyvą eilę bet kuriame Migracijos departamento klientų aptarnavimo padalinyje.

Dėl asmens dokumento išdavimo ar keitimo galima kreiptis į bet kurį Migracijos departamento klientų aptarnavimo padalinį nepriklausomai nuo deklaruotos gyvenamosios vietos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių