Quantcast

M. Sinkevičius: keturiose savivaldybėse pandemijos atoslūgio kol kas nėra

Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) prezidentas Mindaugas Sinkevičius sako, kad tik keturiose savivaldybėse epidemiologinė situacija dėl koronaviruso yra prastesnė, likusios savivaldybės atrodo geriau.

„Buvo kalbėta ir informacijos pateikta bendrai, kokia situacija yra su savivaldybėmis – tik 4 savivaldybės iš 60 – tarp jų Ignalina, Visaginas, Plungė – yra raudonos, kur epidemija siautėja ir atoslūgio kol kas nėra. Visa kita likusi Lietuva ir kitos savivaldybės atrodo daug geriau“, – spaudos konferencijoje po Sveikatos ekspertų tarybos antradienį sakė M. Sinkevičius.

„Akivaizdu, kad situacija yra gerėjanti, bet kaip buvo pasakyta vakar ir šiandien, (...) dar ne laikas atsipalaiduoti. Kas buvo diskutuota su prezidentu, vakar su Vyriausybės vadove, požiūris, kaip suprantu, yra toks, kad norima pasiekti tą scenarijų, kad nereikėtų grįžti kaip amerikietiškais kalneliais, kad atlaisvinome, o po kiek laiko vėl turime viską stabdyti ir riboti socialinį ir ekonominį gyvenimą“, – sakė M. Sinkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikejo

reikejo portretas
geriau verkrato pasiklaust kur jis ir ka veikia gal pasislepe nuo atsakomybes?...

taip

taip portretas
dar atsirado matai /medikas/ is socmafijos chebros geriau pasiklauskyt prof Vaitkaus tai bus tiksliau bet tiesa akis bado?...

Cha

Cha portretas
žemaičiai kaip visada bukai užsispyrę:D)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių