Quantcast

LRT radijo naujienų tarnybai vadovaus D. Javinskaitė

  • Teksto dydis:

LRT radijo naujienų tarnybai nuo pirmadienio vadovaus Dovilė Javinskaitė, prieš tai laikinai ėjusi šias pareigas, trečiadienį pranešė nacionalinis transliuotojas.

„Lietuvos radijo naujienų tarnyba turi gilias tradicijas ir aukštą žurnalistinio darbo kokybę, todėl labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi galėdama dirbti tokioje komandoje. Naujienoms vis greitėjant, naujų ir įdomių jų pateikimo formų ieško ir radijas. Tikiuosi, kad kartu su komanda galėsime tapti dar artimesni mūsų dabartinei auditorijai ir pritraukti naujų klausytojų“, – LRT pranešime teigė D. Javinskaitė.

Kaip pranešė nacionalinis transliuotojas, daugiau nei 10 metų žurnalistinio darbo patirtį sukaupusi D. Javinskaitė prie LRT komandos prisijungė pernai rudenį kaip LRT radijo naujienų tarnybos vadovės pavaduotoja, vėliau po vidinės tarnybos pertvarkos ėjo Reporterių grupės vadovės pareigas.

D. Javinskaitė yra baigusi žurnalistikos bakalauro studijas Vilniaus universitete ir tarptautinės politikos ir ekonomikos magistro studijas Mykolo Romerio universitete.

Prieš tai LRT radijo naujienų tarnybai vadovavo žurnalistė Rasa Tapinienė, kuri iš šių pareigų pasitraukė balandžio viduryje, priėmusi sprendimą „visą dėmesį skirti žurnalistiniam darbui ir kuriamai laidai „Dienos tema“ LRT televizijoje“.

Ji LRT radijo naujienų tarnybai vadovavo beveik metus – nuo praėjusių metų gegužės pabaigos.

LRT radijo naujienų tarnyboje, anot nacionalinio transliuotojo, šiuo metu dirba 52 specialistai – korespondentai, žinių, aktualijų laidų vedėjai, žinių vedėjai, redaktoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Monikutės naktys

Monikutės naktys portretas
Televizijos naujienoms reikėtų aklo vadovo pagal tą patį principą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių