Quantcast

Lietuvos Raudonajam Kryžiui vadovaus K. Meidė

  • Teksto dydis:

Buvusi parduotuvių tinklo „Maxima LT“ vadovė Kristina Meidė vadovaus Lietuvos Raudonajam Kryžiui.

Naujas pareigas ji pradės eiti gruodžio 1 dieną, pranešė Raudonasis Kryžius.

Nuo 2013-ųjų K. Meidė ėjo vadovės pareigas „Eurovaistinių“ tinkle Lietuvoje, nuo 2015 metų vadovavo „Euroapotheca“, valdančiai vaistinių tinklus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje. Nuo 2017-ųjų iki šių metų kovo ji ėjo parduotuvių tinklo „Maxima LT“ generalinės direktorės pareigas.

Lietuvos Raudonasis Kryžius pranešė keliantis sau uždavinį, kad per trejus artimiausius metus jo pagalbą gautų 30 tūkst. žmonių. Tam bus telkiama didelė savanorių ir rėmėjų komanda.

„Organizacija siekia padaryti didelį šuolį ir kurti pamatuojamą vertę pažeidžiamiems žmonėms. Todėl džiaugiamės, kad prie komandos prisidėjo K. Meidė, kurios patirtis padės organizacijai augti ir įveikti nelengvus pagalbos krizės paliestiems žmonėms iššūkius“, – teigė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus valdybos pirmininkas Gediminas Almantas.

Penkerius metus organizacijai vadovavusi Gintarė Guzevičiūtė savo sprendimu palieka organizaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad mūsų šalyje jau neliks lietuviškų pavardžių.Skaitau ir tiesiog negaliu suprasti iš kur čia atsirado tokios pavardės monkė,nonkė,bonkė.Nedarkykim savo pavardės ir tai žeminimas mūsų tautos kultūrą,mūsų protėvių palikimą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių