Quantcast

Lietuvos kariai žygiuos NATO narystės metinių parade Varšuvoje

Krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis penktadienį vyks stebėti karinio parado Varšuvoje, Lenkijai minint 20-ąsias narystės NATO metines ir Gegužės 3-osios Konstitucijos dieną. Šiame parade žygiuos ir keliolika Lietuvos karių.

Ministerija BNS informavo, kad greta Lenkijos ir kitų sąjungininkų karinių formuočių žygiuos ir 16 Lietuvos kariuomenės Garbės sargybos kuopos karių.

„Lenkija – vienareikšmiai viena svarbiausių Lietuvos partnerių gynybos ir saugumo srityje. Esame vieno regiono ir sėkmingiausio pasaulio istorijoje gynybos Aljanso – NATO – dalis. Išaugus grėsmėms iš Rytų, mūsų šalys nuosekliai stiprina karinį bendradarbiavimą“, – BNS perduotame komentare sakė R. Karoblis.

Lietuva su dar šešiomis Vidurio ir Rytų Europos šalimis šiemet mini 15-ąsias narystės NATO metines, o Lenkija su Čekija ir Vengrija – 20-ąsias.

Gegužės 3-iosios Konstitucija buvo pagrindinis Abiejų Tautų Respublikos įstatymas, priimtas 1791 metais. Tai buvo pirmoji rašytinė Europoje Konstitucija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maria Alexander

Maria Alexander portretas
Pavadinimas buvo MARIA ALEXANDER. Jūs esate kviečiami į MARIA ALEXANDER LOAN COMPANY, tai vieta, kurioje jūs turite galimybę pakeisti turtingų asmenų apibrėžimą naudodami kompetentingus darbuotojus per nustatytą personalą ir gerus pajamų šaltinius, kur meniu ar žmonių grupė yra tabu, kur esate finansiškai pasirengę įveikti išleistus finansinius trūkumus, todėl atėjau čia pasakyti, kad ne visi internetiniai skolininkai yra apgaulingi ar nesąžiningi, nes pagrindinis „MARIA ALEXANDER COMPANY“ paskolos prioritetas yra suteikti pinigus visų klientų akyse. kad jie galėtų patenkinti savo finansinius poreikius kiekvieną dieną, todėl neleiskite palikti reikiamų lėšų: ✓ Num ✓ Personalizavimo namai ✓ Verslo plėtra ✓ Pradinis žemės ūkio plėtros pratęsimas ✓ aukso palyda ✓ Projektų, turinčių daugiau finansinių poreikių, kūrimas Visa tai ir daugelis kitų e-mel: {mariaalexander818@gmail.com} Tik tai, kas yra tik „Google“: {+1 651-243-8090}
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių