Quantcast

Lietuvos bažnyčiose viešos pamaldos nevyks iki sausio 10-osios

  • Teksto dydis:

Lietuvos bažnyčiose iki sausio 10 dienos pratęsti pandemijos valdymui įvesti ribojimai, tarp kurių – viešų pamaldų atsisakymas.

Lietuvos vyskupų konferencija viešas pamaldas bažnyčiose buvo sustabdžiusi nuo gruodžio 16 iki sausio 3 dienos, o ketvirtadienį pranešta, kad ši tvarka pratęsiama dar savaitei.

Bažnyčios lieka atviros, kad tikintieji galėtų privačiai melstis, atlikti išpažintį ir priimti šv. Komuniją susitarę su kunigu.

Kunigai budi bažnyčiose ar klebonijose ir priima tikinčiuosius. Laidotuvių šv. Mišios ar kitų sakramentų šventimas vyksta tik artimiausių šeimos narių aplinkoje.

Tikintieji raginami jungtis prie internetu, per televiziją ir radiją transliuojamų mišių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earht king

earht king portretas
kaip suraizgė toki burbula platu aplinkui bažnyčiu poreikius kurie rūpi ponams bet tikintiems, taip ir tramdo kaip su kauke ant veido, juk nieko negalima tik po du, ir tik labirintu pastogėse, ne daugiau pažeidus gresia baudos piniginės, už tai prispausti bažnyčiu kunigu šv maldu nukrižiavimai pamokslus gauna iš aukštu ponu kurie jum buvo ir bažnyčiom prieš o kur dar visokiu prisitaikėliu kurie juda prieš tikyba, nieko nepakeisim, tylos viskas galima ir pensininkus išdurti atimti, ir rašinius prikurti prieš kunigus o čia taip atvarai esam ,

Muslimas

Muslimas portretas
Sinagogose vyks?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių