Quantcast

Lietuvoje prasideda Klimato kaitos savaitė

  • Teksto dydis:

Pirmadienį visoje Lietuvoje prasideda Aplinkos ministerijos rengiama Klimato savaitė, kuria siekiama atkreipti visuomenės, verslo ir kitų grupių dėmesį į aktualiausius klimato kaitos klausimus.

Visą savaitę šia tema suplanuoti įvairūs renginiai – diskusijos, dirbtuvės, vieši pranešimai, akcijos, konkursai, skatinant žmones įsitraukti į prisitaikymo bei klimato kaitos švelninimo klausimus. 

Pirmadienį aplinkos ministras Simonas Gentvilas situaciją aptars su COP26 regioniniu ambasadoriumi Europai, Centrinei Azijai, Turkijai ir Iranui Davidu Moranu, Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba surengs konferenciją „Klimato kaita – stebime jau 100 metų“.

Renginiai visą savaitę suplanuoti įvairiuose Lietuvos miestuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

santechnikas

santechnikas portretas
vaiks be batu, be pirstiniu, su golfo kepure - teta su megzta berete, ziemiskai apsirengusi jam pasake, kad klimaktas keiciasi....jau viskas- klimaktas

patarimas

patarimas portretas
Joks klimatas nesikeičia. Baikit čia durninti tuos vaikus.

KLIMATO KAITA DAR LABIAU SUSTIPRES

KLIMATO KAITA DAR LABIAU SUSTIPRES portretas
LIETUVA MAZA CIA NIEKO NEREIŠKIA. YRA DIDELES ŠALYS, KUR GAMINA PLASTMASES, FABRIKAI, GAMYKLOS, META NUODUS I GAMTA. O DAR NEKALBU APIE KARA, KARO PRATYBAS. CIA NE NUO ZMOGAUS PRIKLAUSO. CIA VALDZIA TERSIA APLINKA, GAMINDAMA VISOKIUS NUODUS.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių