Quantcast

Lietuva neįsileido trijų Rusijos motociklininkų

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasieniečiai pirmadienį neįsileido trijų Rusijos motociklininkų, tačiau nėra aišku, ar jie susiję su Kremlių remiančiais baikeriais, kurie ketino surengti prieštaringą žygį į Berlyną.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Giedrius Mišutis BNS sakė, kad keliautojai nebuvo įleisti į Lietuvos teritoriją, nes neturėjo techninės apžiūros dokumentų. Į Lietuvą motociklininkai bandė atvykti iš Baltarusijos per Raigardo kelio postą, esantį Druskininkų savivaldybėje.

Pasak G.Mišučio, motociklininkai turėjo Šengeno vizas. VSAT atstovo teigimu, keliautojai neigė priklausantys Rusijos nacionalistiniam „Nakies vilkų“ klubui. Ši organizacija planavo 6 tūkst. kilometrų maršrutą į Berlyną per Baltarusiją, Lenkiją, Čekiją ir Slovakiją.

Rusijos motociklininkai Lietuvos pareigūnams teigė vykstantys į Karaliaučių.

Lenkija pirmadienį neįsileido dešimties Rusijos motociklininkų, kurie ketino dalyvauti žygyje pergalei Antrajame pasauliniame kare paminėti. Lenkijos premjerė Ewa Kopacz (Eva Kopač) šį žygį pavadino provokacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na na

na na portretas
o kaip gomikams tiems ištvirkeliams leidžiamos visokios eitynės kur tikrai turėtu būti uždrausta,kad mažiau tokius rodytu,o baikiariai čia nieko blogo near,jie keliauja karo keliais norėdami pagerbti žuvusius siaubingame kare.Labai blogai,kad mūsų žmonės pykčio kupini,nors patys nežino dėl ko pyktį lieja,tai nenormalu.Mūsų valdžia taip nustatė pries Rusija,o amerikonus dievina,nors nieko gero jie pasauliui nedave,nes jie provokatoriai,jiems tai naudinga,o mūsų tauta loja ,kaip šunys.

troliams

troliams portretas
yra skirtumas, kas su rusiškomis teroristų vėliavomis demonstruojasi, o kas su kitų valstybių, nieko bendro neturinčių su terorizmu, vėliavomis svečiuojasi Lietuvoje. Ir ne kokiam "Anonimui" ar "taip" pasivadinusiems spręsti, ko Lietuva nepageidauja ir nenori savo žemėje matyti. Ir apskritai, Lietuvoje per daug įsikerojo buvusieji ir esamieji 5-ta kolonininkai. Gali jie sau ramiai varyti į tėvynę, ko čia sėdi? kas paaiškins?

taip

taip portretas
teisingai rasai nu ir butu atvaziave nu ir kas kas cia blogo o kaip amerikos tankai vazineja gerai dabar mes marionetes amerikos ir ka jie mums duos oi kaip gailesimes
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių