Quantcast

L.Dinius žada nesiekti ministro posto

Galimu kandidatu į kultūros ministrus minėtas suskilusio Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcijos flango vadovas Laimontas Dinius žada, kad ministro posto nesieks.

Prieš skilimą vieningai TPP frakcijai priklausė du ministrų portfeliai - Aplinkos ir Kultūros ministerijoms vadovavo TPP deleguoti Gediminas Kazlauskas ir Remigijus Vilkaitis.

Ketvirtadienio rytą Laimontas Dinius naujienų agentūrai ELTA sakė, kad TPP frakcija dėl ministrų kabineto leis apsispręsti Premjerui ir Prezidentei.

„Jokių sąlygų dėl to nekelsime, mums tai nėra esminis momentas. Buvo įvairių spekuliacijų, neva aš pats siekiu kokio nors posto. Galiu patvirtinti, kad aš pats į jokias kėdes nekandidatuosiu“, - sakė TPP frakcijos Seime vadovas.

Trečiadienį Seime įkurta nauja - „Ąžuolo“ - frakcija, į kurią susibūrė narystę Seimo TPP frakcijoje sustabdę parlamentarai. Frakcijos seniūne tapo Arūnė Stirblytė, pavaduotoju - Antanas Nedzinskas.

Naujosios frakcijos nariai yra TPP partijos lyderio Arūno Valinsko šalininkai: Vincas Babilius, Dainius Budrys, A.Stirblytė, Inga Valinskienė, A. Nedzinskas, Asta Baukutė, liberalcentristus palikęs Valdemaras Valkiūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių