Quantcast

Laukia puikūs orai: šilumos bus dar daugiau, džiugins saulė

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Lietuvoje ir toliau vyraus sausi ir saulėti orai, o temperatūra pakils dar aukščiau.

Šiandien diena bus graži, dvelks silpnas, nepastovios krypties vėjas. Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje oras šils iki 11–12 laipsnių. Šiauliuose bus apie 10, Klaipėdoje apie 7 laipsnius šilumos.

Antradienį danguje situacija nesikeis, kritulių taip pat nebus. Vėjas bus silpnas ir pūs iš pietų, pietvakarių. Nakties valandomis vietomis nusidrieks rūkas. Temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šilumos iki 3 laipsnių šalčio. Dienos metu Vilniuje ir Kaune oras šils iki 13, Šiauliuose ir Panevėžyje iki 12 laipsnių. Klaipėdoje bus apie 7 laipsnius šilumos.

Trečiadienį vyraus juntamesnis vakarinių krypčių vėjas. Danguje pasisukios daugiau debesų, tačiau ir toliau nelis. Naktį temperatūra svyruos nuo 2 laipsnių šilumos iki 3 laipsnių šalčio. Dienos metu Vilniuje ir Kaune bus apie 13, Šiauliuose ir Klaipėdoje apie 12 laipsnių šilumos. Klaipėdoje vyraus 7 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienį tęsis sausų orų periodas, vietomis dangumi plauks debesys. Pūs gaivesnis vakarų, šiaurės vakarų krypties vėjas. Nakties valandomis temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šilumos iki 3 laipsnių šalčio, pajūryje bus laipsniu kitu šilčiau. Dienos metu Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 10, Kaune apie 11 laipsnių šilumos. Klaipėdoje oras šils iki 7 laipsnių.

Penktadienį Lietuvos padange plauks daugiau debesų, kai kur gali šiek tiek palynoti, bet tik tiek. Pūs nestiprus, permainingos krypties vėjas. Naktį temperatūra svyruos nuo 2 laipsnių šilumos iki 2 laipsnių šalčio. Dienos metu Vilniuje oras šils iki 10, Kaune iki 12 laipsnių. Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 11, Klaipėdoje apie 6 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį danguje taip pat dažniau matysime debesis, nors gausesnio lietaus jie taip ir neatneš. Temperatūra bus panaši kaip ir ankstesnėmis dienomis, stiprės vakarinių krypčių vėjas.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių