Quantcast

L. Matjošaitytė: rinkimų komisija Šateikiuose iki sekmadienio turės kvorumą

Plungės rajone Šateikiuose koronavirusu (COVID-19) užsikrėtus trims apylinkės komisijos nariams rinkimų organizavimo eigai tai įtakos neturės, tvirtina Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) vadovė Laura Matjošaitytė.

„Mes gavom informaciją iš apygardos, kad vienos apylinkės pirmininkė yra serganti, ji turėjo kontaktą su praktiškai visais komisijos nariais,  nariai izoliacijoje, keturiems nariams saviizoliacija baigiasi 24 dieną“, – BNS sakė VRK pirmininkė.

„Panašu, kad jie galės tęsti darbą, ir turi dar vieną kandidatą iš administracijos direktoriaus, ir susikomplektuos pilnos sudėties komisija ir galės darbas vykti“, – teigė L. Matjošaitytė.

Pasak jos, jei daugiau komisijos narių turės izoliuotis, ji būtų papildyta po vieną narį iš aplinkinių komisijų, taip pat rezervo, „kad nebūtų paralyžiuotas komisijos darbas antrame ture“.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras trečiadienį pranešė, kad naujas koronaviruso protrūkis užfiksuotas Plungės rajone esančiuose Šateikiuose, kur užsikrėtė trys rinkimų komisijos nariai.

Seimo rinkimų antrasis turas vyks sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a ...ka jau balsu falsifikatoriu pritruko VRK

a ...ka  jau  balsu  falsifikatoriu pritruko VRK portretas
kad nebesurenka kvorumo.....

Čiubaka

Čiubaka portretas
kam čia tas antras turas, jei jau pirmas suklastotas

Ei Robotas!

Ei Robotas! portretas
Pagal tave čia demokratiniai rinkimai kai vyksta visur tokie rinkimų taisyklių nusižengimai? Ko apie ta nešneki, mašina bedvase tu?Savo valdytojo vardą bent pasakyk
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių