Quantcast

L. Graužinienė: sveikinu LGBTI eitynes, bet tikrai nedalyvausiu

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė trečiadienį pasveikino Vilniuje organizuojamą seksualinių mažumų renginį „Baltic Pride“, bet sako šeštadienio eitynėse nedalyvausianti, nes nori tą dieną praleisti su šeima.

„Aš sveikinu kiekvieną aktyvią žmonių grupę, nes yra labai svarbu, kad visuomenė būtų aktyvi (...). Kiekviena grupė turi kalbėti apie savo problemas, apie savo džiaugsmus, pasiekimus. Aktyvi visuomenė duoda bendruomeniškumo jausmą“, - interviu Žinių radijui sakė L.Graužinienė, paklausta apie seksualinių mažumų eitynes.

„Aš tikrai nedalyvausiu, nes turiu vieną šeštadienį laisvesnį ir noriu jį praleisti su šeima, su vaikais“, - pridūrė Darbo partijos atstovė.

Šią savaitę Vilniuje vyksta „Baltic Pride“ renginiai, kuriais siekiama atkreipti dėmesį į lesbiečių, gėjų, transseksualų, biseksualų ir interseksualų (LGBTI) situaciją. Renginio kulminacija taps šeštadienio eitynės centrine Vilniaus gatve Gedimino prospektu.

Renginio organizatoriai sako siekiantys didinti seksualinių mažumų matomumą visuomenėje bei jos pakantumą. Kritikai šį renginį vadina homoseksualizmo propaganda, kuri neatitinka krikščioniškų vertybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valius

valius portretas
Tokiu būdu ir yra užkertamas mūsų gyvenimo ateities kelias visomis prasmėmis.

Jonas

Jonas portretas
Velnias per žmogų daro savo darbus ,liūdna labai.....

nekrofilas

nekrofilas portretas
siulau visiem bendraminciams pasiimt po karsteli ir pereit per gedimino pr.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių