Quantcast

Kurjerio kasdienybė? Siuntas prie terminalo negailėdamas sviedė iš automobilio

  • Teksto dydis:

Prieš porą dieną socialinėje erdvėje pradėjo sklisti filmuotas vaizdelis, kaip prie DPD siuntų vežimo tinklo vieno iš terminalų, esančių Panevėžyje, iš krovininio automobilio skrieja siuntos. Panašu, kad taip darbuojasi skubantis kurjeris. Siuntiniai, mėtomi iš automobilio, krito prie DPD siuntų terminalo, pastatyto prie „Rimi“ prekybos centro. Taip susikaupė nemaža siuntinių krūva.

Veiksmas buvo filmuojamas tokiu kampu, kad buvo matomas automobilio galas. Buvo įžiūrimi „Volkswagen“ valstybiniai numeriai, tačiau nesimatė jokių bendrovės skiriamųjų ženklų. Nematyti ir siuntinius mėtančio asmens. 

„Filmavo mano vyras. Jis buvo šokiruotas tokio elgesio“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo panevėžietė, kurios paskyroje buvo pasidalyta minėtu vaizdo įrašu. Anot moters, su tokiu kurjerių elgesiu teko susidurti pirmą kartą.

Vaizdo įrašo autorystė: „Facebook“ grupė „Gėdos lenta PNVŽ“

„DPD Lietuva“ atstovai pripažino, kad užfiksuoti yra jų atstovo veiksmai. „Būtų kvaila neigti. Deja, tai yra tiesa, ir labai nemaloni“, – portalui kauno.diena.lt teigė DPD padalinio mūsų šalyje komunikacijos vadovas Tomas Vaišvila.

Anot jo, toks elgesys ne tik negražus ir neleistinas: „Kiekviena siunta yra kažkieno turtas. Klientai savo turtą tikisi gauti nepažeistą, nesubraižytą, nesudaužytą. Nufilmuotas elgesys prieštarauja visoms mūsų įmonės taisyklėms, o taip pat ir elementariam žmogiškam supratimui apie turtą“, – kalbėjo atstovas, pridūręs, kad šiuo atveju bendrovei belieka tik apgailestauti ir tikėtis, kad siuntos nenukentėjo. Jeigu vis tik nukentėjo, jis kviečia šių siuntų savininkus kreiptis į bendrovę dėl kompensacijos už padarytą žalą.

Atsisveikinome su tuo darbuotoju. Kurjerių labai trūksta, tačiau ne su tokiu požiūriu.

Kurjeris identifikuotas. Jis, anot DPD atstovo, atleistas iš darbo. „Atsisveikinome su tuo darbuotoju. Kurjerių labai trūksta, tačiau ne su tokiu požiūriu“, – teigė T. Vaišvila. 

Kurjerio paaiškinimų, kodėl jis taip elgėsi, bendrovės atstovas neįvardijo ir nekomentavo.

T. Vaišvila išreiškė bendrovės požiūrį ir į situaciją nufilmavusius panevėžiečius. „Gerai, kad  žmonės tokius dalykus fiksuoja. Ši nemaloni bendrovei situacija yra proga analizuoti tokio elgesio priežastis, šnekėtis su mūsų darbuotojais, atstovais. Yra, kur tobulėti“, – dėstė siuntų tarnybos atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Dirba kaimynu berniukas... labai pavargsta.... o algos labai mazos.... Tai kas,po galais, turi pasirupinti,kad tos tarnybos moketu normalias algas? Nors minimuma galima moketi uz nekvalifikuota darba, stai cia ir visa paslaptis. Bet kai nebebus kas dirba, gal tada darbdaviai supras,kad zmogus negali arti uz centus ir dar buti mandagus ir paslaugus. Nors klijentas ir nieko detas, bet jis ir nukencia. Darykite isvadas patys, nes cia bumerango taisykle.

Petras

Petras portretas
Ne tik atleisti tokį balvoną, bet dar ir visom kitom kompanijom perduoti jo asmens duomenis, kad kiti nepriimtų

Rimas

Rimas portretas
Tai tu ožys litvine. Kai taip mėto žmonių daiktus gali elgtis tik nesubrendėliai ožiai.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių