Quantcast

K.Rupulevičius - beveik bedarbis

Seimo narės Astos Baukutės vyras bei aplinkos minstro patarėjas Kęstutis Rupulevičius veikiausiai neteks šiltos kėdės. Ministerijos vadovybė jam primygtinai siūlo atsistatydinti.

Aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas principingai žiūri į savo patarėjo vairavimo sugebėjimus. K.Rupulevičius, praėjusią savaitę taranavęs šviesoforus sostinės centre ir pabėgęs iš įvykio vietos, dabar turi tik teorinę galimybę išsilaikyti poste.

„Su patarėju apie susidariusią situaciją kalbėjausi jau du kartus. Jam priminta ne tik teisinė, bet ir moralinė atsakomybė. Suteikiau jam galimybę iš posto pasitraukti pačiam“, - portalui sakė G.Kazlauskas.

Tiesa, ministras čia pat pridūrė, kad K.Rupulevičius savanoriškai pasitraukti iš pareigų turi nedaug laiko. „Kreipėmės į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, tiriantį šį įvykį. Jeigu pareigūnai patvirtins, kad jis yra eismo įvykio kaltininkas, tokios galimybės jis jau nebeturės“, - užtikrino Aplinkos ministerijos vadovas.

Vienų pareigų K.Rupulevičius jau atsisakė - jis pasitraukė iš Teisėjų etikos ir drausmės komisijos nario pareigų. Ten A.Baukutės vyrą delegavo iš Seimo pirmininko posto atstatydintas Arūnas Valinskas.


Šiame straipsnyje: rupulevičiusbaukutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių