Quantcast

Koronavirusas įsisuko į LRT: keičiama šeštadienio televizijos programa

  • Teksto dydis:

Dėl šešių COVID-19 atvejų keičiama šeštadienio LRT televizijos programa – nebus transliuojama tiesioginė naujienų laida „Labas rytas, Lietuva“, skelbia Nacionalinis transliuotojas.

Jo teigimu, šeštadienio rytą LRT televizija kartos laidas „Ryto suktinis su Zita Kelmickaite“, „Veranda“ ir „(Pra)rasta karta“.

Dėl naujų koronaviruso atvejų performuotos darbuotojų komandos, testuojami ir izoliuojami kartu dirbę kolegos, imtasi kitų būtinų saugumo priemonių.

Siekiant užtikrinti visuomenei nenutrūkstamą naujienų pasiekiamumą, jau metus, nuo pirmo karantino pradžios, radijo ir televizijos programų darbuotojai suskirstyti komandomis, dirba pamainomis, kad ligos atveju galėtų pakeisti vieni kitus.

LRT teigia taikanti papildomas priemones apsaugoti tuos darbuotojus, kurie dėl darbo specifikos negali dirbti nuotoliniu būdu. Nuotoliniu būdu dirba dauguma LRT administracijos ir naujienų portalo žurnalistai.

Tai, anot Nacionalinio transliuotojo, užtikrino veiksmingą COVID-19 prevenciją – iki šiol fiksuoti tik reti pavieniai atvejai tarp LRT darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila

gaila portretas
neišgirsim tolenių JAVprezidento šuniuko nuotykių

Lana

Lana portretas
Kai per Panoramą, kuri, mano nuomone, turi pateikti pačias svarbiausias naujienas, pradėjo pasakoti apie JAV prezidento šuniukų nuotykius baltuosiuose rūmuose, pagalvojau, kad tikrai, kažkoks virusas... Sveikit! Gal po ligos bus LRT tikrai verta nacionalinio transliuotojo pavadinimo, nes taip nusivažiavo, kad atrodo toliau jau nėra KUR

pagaliau VIRUSAS padeda a t s i k r a t y t i

pagaliau VIRUSAS padeda a t s i k r a t y t i  portretas
pasmirdusio OŽIO i š p e r o m i s
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių