Quantcast

Keturių šalių aplinkos ministrai kviečia talkon

Baltijos šalių ir Lenkijos aplinkos ministrai visus šių šalių gyventojus balandžio 18 d. kviečia prisijungti prie Didžiosios bendros talkos. Lietuvoje ši talka vadinsis „Darom - 2009“.

Ministrai mano, kad regioninis bendradarbiavimas aplinkosaugos srityje ir aktyvus Baltijos jūros regiono visuomenės dalyvavimas yra dvi galingos priemonės ekologinei mąstysenai ir pilietiniam aktyvumui skatinti, taip pat visuomenės informuotumui aplinkosaugos srityje didinti siekiant bendro aplinkosaugos tikslo - gyventi švarioje aplinkoje.

„Kiekvienas iš mūsų turėtų įvertinti savo indėlį į aplinkos švarinimą. Balandžio 18 d. turėtume sutelkti jėgas ir žengti pirmuosius žingsnius įgyvendindami Baltijos jūros regiono - kaip vieno švariausių Europos regionų - viziją. Todėl Latvijos, Lietuvos, Estijos ir Lenkijos aplinkos ministrai kviečia visus dalyvauti Didžiojoje bendroje talkoje. Tai galimybė kiekvienam iš mūsų vertingai prisidėti Baltijos jūros regione kuriant švarią ir saugią aplinką, kurioje gyvens ateities kartos“, - rašoma Aplinkos ministerijos pranešime.


Šiame straipsnyje: Kazlauskastalkadarom 2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių