Quantcast

Kelyje į Rusnę jau 65 cm vandens (atnaujinta)

Dėl susikaupusių ledų Atmatos upėje toliau sparčiai kyla vanduo krašto kelio Šilutė-Rusnė septintame kilometre, informavo Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Vandens gylis apsemtame kelio ruože 16 valandą siekė 65 centimetrus. Vien nuo šeštadienio 6 valandos ryto jis padidėjo 25 centimetrų.

Lengvieji automobiliai per apsemtą ruožą dar keliami specialia technika.

Šilutės rajone apsemti ir yra sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 12 rajoninių kelių ruožai, iš viso - apie 38 kilometrai. Vandens gylis juose siekia nuo 15 centimetrų iki 1,50 metro.

Pagėgių savivaldybėje taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai, iš viso - apie 46 kilometrai. Vandens gylis čia siekia nuo 20 centimetrų iki 1,30 metro.

Kelininkų duomenimis, šeštadienį pavakare magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia sausos. Eismo sąlygos geros.

Rajoninių kelių dangos taip pat daugiausia sausos arba apysausės, tačiau miškingose vietovėse vietomis dar yra apledėjusios ar padengtos patižusiu sniegu.


Šiame straipsnyje: potvynis pamaryje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Kam klaipėdiečiams reikia žinoti kiek centimetrų? Per visą gyvenimą vieną kartą buvau nuvykęs į Rusnę ir tai dviračių žygio po Lietuvą metu. Gal nesugalvojat ką rašyti? Metai iš metų straipsniai panašūs, vos ne kaip du vandes lašai . Man keista. Pagarbiai

Aistis

Aistis portretas
"...padidėjo 25 centimetrų." Pasitaisykite: 25 centimetrais.

1am

1am portretas
klaipedos spauda skaitik ir bus tau laime
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių