Quantcast

Eismo sąlygas sunkina slidūs keliai, kai kuriuos miestus paralyžiavo spūstys

  • Teksto dydis:

Eismo sąlygas penktadienį ryte Lietuvoje sunkina slidūs keliai, įspėja Automobilių kelių direkcija. Sostinės vairuotojai praneša, kad daugelyje gatvių nusidriekė spūstys.

Vilniaus viešasis transportas taip pat įspėja apie transporto vėlavimus.

Kaune snieguotas rytas – be staigmenų

„Kauno vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, nepastebėta, kad šiandien Kaune būtų didesnis avaringumas nei paprastai“,  – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė.

9 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio didžiojoje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, su šlapio sniego provėžomis.

LNK reportažas:

Sudėtingesnės eismo sąlygos rytų, pietryčių Lietuvoje ir Šiaulių apskrityje, čia vietomis susiformavęs plikledis, o mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose puraus ar prispausto sniego sluoksnis vietomis siekia iki 10 centimetrų.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo „Kelių priežiūra“.

Žiemiškai geresnės eismo sąlygos vakarų Lietuvoje, kur kelių dangos daugiausia šlapios, tačiau vietomis yra šlapiu sniegu padengtų kelių ruožų.

Šiaurės ir rytų Lietuvoje snygis, pietuose pereinantis į šlapdribą, kitur – be žymesnių kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

I perspejima

I perspejima portretas
apie slidzius kelius,sureagavo tik kelininkai.Lliko namie.

Maroko \\\\\.../////

Maroko  \\\\\...///// portretas
druska tirpsta tik saulei šviečiant ir prie +39 C.___Gabriuk,vežk atgal,nekokybiška ir atsiprašyk Batios,gal atsileis ir druskos atleis.

Tai

Tai portretas
Maroko druska neveiksminga!? Ar ir vel "netiketai uzklupo"?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių