Quantcast

Keliai dėl lietaus šlapi, naktį plikledis

  • Teksto dydis:

Eismo sąlygas Lietuvoje sunkina dėl lietaus šlapi keliai, o naktį bus plikledis, informuoja kelininkai.

16 val. duomenimis, daugelyje šalies rajonų, išskyrus pietų Lietuvą, magistraliniai, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai šlapi dėl lietaus.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugiausia šlapi, rytiniuose rajonuose, ypač miškingose vietovėse, provėžoti, slidūs.

Oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį protarpiais šlapdriba, lietus. Rytiniuose rajonuose kai kur plikledis. Vėjas pietvakarių, 7–12 metrų per sekundę, vakariniuose rajonuose vietomis gūsiai 15–18 metrų per sekundę. Žemiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

Vairuotojai, atkreipkite dėmesį, kad esant stipriam vėjui ant kelių dangų, ypač miškingose vietovėse, gali būti nuvirtusių medžių ar nukritusių šakų. Būkite atidūs!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Putkis

Putkis portretas
Ką čia lojat su savo plikledžiu , iš kur tas plikledis jeigu patys lojat kad +5 šilumos. Taip kaip jūsu lojimas kad ateina didelė audra Kūčiu diena, vėjo gūsiai iki 27m/sek. Tyku, ramu, nei tos audros , nei ką. Nors bent nelotumėt iš anksto jeigu nieko nežinot, o už melagingus prilojimus bent atsiprašytumet kad prigasdinot Lietuvos gyventojus. Bet kai jusu prognozės niekada nepasitvirtina , tai man nei šykt, nei mykt, ką jus ten lojot apie baisia audrą kuri jau per Kūčias užklups. Liepet nosės nekišt iš namų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių