Quantcast

Kariuomenė: daugėja dezinformacijos dėl koronaviruso

  • Teksto dydis:

Daugėja su koronavirusu susijusių informacinių incidentų, o NATO ir sąjungininkų kariai Lietuvoje lieka pagrindiniu dezinformacijos taikiniu, praneša Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamentas (LK SKD).

Nuolatinę stebėseną vykdantys departamento analitikai balandžio 17-23 dienomis fiksavo 96 informacinius incidentus, kurie susiję su COVID-19. Tai 16 daugiau nei ankstesnę savaitę.

Iš viso nuo vasario 1 dienos iki balandžio 23 dienos nustatyta apie 869 skirtingų tipų informacinių incidentų, skleidžiamų elektroninėje aplinkoje lietuvių, rusų ir anglų kalbomis, kurie susiję su koronavirusu.

Kariuomenė nurodo, kad dezinformacijos skleidėjai siekia pasinaudoti viruso COVID-19 pandemija baimei ir įtampai visuomenėje sukurstyti, šalies žmones neigiamai nuteikti prieš sąjungininkų karius Lietuvoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Didžiausi dezinformatoriai Lietuvoje tie ,kurie metę savo darbus,perėjo dirbti statistikais,ir tempia kiek galima ilgiau karantiną,nes jiems tai apsimoka,paskolintais pinigais pildo savo kišenes.O žmones mulkina,negalvodami apie jų išgyvenimą karantino sąlygomis.Ir nevargsta jokie medikai,tarp jų yra susitarimas neatskleisti tiesos.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Rusų kiaulės iš Kremliaus kiaulidės niekaip negali nurimti.

UFFO

UFFO portretas
kur jus tai randate?? as neivienos dezinformacijos apie nato ir karius nemaciau per pora savaiciu patys rasot tarpusavyje ir registruojate???
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių