Quantcast

Karantinas baigėsi – Galimybių pasas dar liko: kur jis galios?

  • Teksto dydis:

Nuo liepos 1 dienos Galimybių pasas galioja tik renginiams, vaikų neformaliam ugdymui bei ligonių lankymui, o kavinėms ir restoranams, laisvalaikio įstaigoms – nebegalioja, informuoja Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Tiek uždaroje, tiek atviroje erdvėje organizuojant renginį su Galimybių pasu, žiūrovai gali stebėti renginį ne tik iš sėdimų vietų ir jų skaičius nėra ribojamas. Organizuojant renginį uždaroje patalpoje be Galimybių paso, žiūrovai jį gali stebėti tik iš sėdimų vietų, užpildant ne daugiau kaip 75 proc. visų sėdimų vietų. Jei renginys organizuojamas atviroje erdvėje be Galimybių paso, žiūrovai renginį gali stebėti tik iš sėdimų vietų, tačiau jų skaičius nėra ribojamas.

Su Galimybių pasu netaikomas dalyvių skaičiaus ribojimas neformaliam vaikų švietimui.

Su Galimybių pasu leidžiama lankyti ligonius. Be Galimybių paso ligonius lankyti draudžiama, išskyrus gydančio gydytojo leidimu terminalinės būklės ligonių ir ligonių iki 14 metų lankymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonux

Jonux portretas
Karantinas baigėsi – bet kaukės liko. Kaukės nuo užkrato nesaugo – bet jas nešioti privaloma. Užsikrečiama tik susibūrimuose – bet jie leidžiami ir netgi skatinami. Logika 2021.

ogi

ogi portretas
iteisinkit nemokamai pasinaudot viesu tualetu juk pinigus tai nugvelbet uz sia spargalke?...

Petras

Petras portretas
Eikite i savo tuos renginius, dėl jų tikrai nesiskiepysiu ir nereikia to sušikto paso.Dekite tuos pasus kur norite durneliai, visam pasaulyje jų nereikia .Yra kitos priemonės ir skiepytis nebūtinai, testai tinka visame pasaulyje tik durnių salyje , Lietuvoje ,vis kažkas ne taip yra.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių